Hoera! Deze twee koppels uit ‘Boer zoekt vrouw’ verwachten een kindje

Baby op komst voor twee BZV-stellen

De Boer zoekt Vrouw-familie groeit hard. De afgelopen jaren zijn er bijna 60 boerenkindjes ter wereld gekomen. En ook nu is er babynieuws! Twee koppels uit het populaire televisieprogramma zijn in verwachting.

De Boer zoekt Vrouw-familie wordt binnenkort met twee kindjes uitgebreid.

Jan en Rianne

In oktober 2017 verwelkomden Jan en Rianne (seizoen 2014/2015) hun eerste kindje. Het werd een prachtige zoon, die ze Melle noemden. Nu is Rianne opnieuw zwanger en in april volgend jaar verwacht het stel een tweede zoon. Het koppel is in de wolken en kan niet wachten op de komst van de kleine spruit. Met Melle gaat het overigens heel goed. ”Het is een super vrolijk mannetje”, vertelt Rianne op de website van Boer zoekt Vrouw. Dat hij in het voorjaar een broertje krijgt, snapt het kleine ventje nog niet. ”Maar dat is logisch, hij is natuurlijk ook nog maar 13 maanden oud.”

Henk en Fiona

Ook is er babynieuws van Henk en Fiona (seizoen 2012). In de lente van 2019 verwachten zij hun derde kindje. ”Ik heb nog vier maanden te gaan,” vertelt Fiona. ”De zwangerschap loopt voorspoedig en ik voel me goed.” Het koppel weet niet of het een jongen of een meisje wordt en zegt dat ook niet te willen weten. ”We laten ons verrassen door de natuur.” Henk en Fiona kregen eerder al twee kinderen. Owen (inmiddels 3 jaar) en Jolene (1 jaar).

Lees ook: Boer zoekt Vrouw-avontuur nog niet afgelopen voor Jaap

Dit artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Linda Nieuws | Beeld: Beeldbank Boer zoekt Vrouw