Boer zoekt Vrouw-koppel Jan en Rianne geschrokken van laatste echo

Jan en Rianne

De echo liet niet zien waar het koppel op hoopte

Een aantal weken geleden kwam het nieuws naar voren dat boer Jan en Rianne hun eerste kindje verwachten. Het stel praat over de zwangerschap en over de schrik die zij kregen van de meest recente echo.

Sinds het populaire Boer Zoekt Vrouw op de buis verscheen, zijn er al heel wat boeren samengebracht met hun droomvrouw. Maar dat niet alleen, er zijn ook heel wat Boer Zoekt Vrouw-baby’s geboren. Met de komst van het kindje van Jan en Rianne zal de babyteller de 58 aantikken. Alleen was het nog even spannend met de baby van Jan en Rianne. Op de meest recente echo was de baby namelijk bijna niet te zien…

“We wilden graag weten of het een jongetje of een meisje wordt”, vertelt Rianne aan Shownieuws. Het stel hoopte op de echo te zien of ze de vader en moeder worden van een dochter of van een zoon. Echter was dit niet op de echo te zien. “Hij lag helemaal achterin verstopt”, vertelt Rianne, die toch wel schrok van dit beeld. “We waren blij dat we hem überhaupt konden zien. Dat was wel even een issue…”.

De baby
Het stel zat gelukkig niet lang in de zorgen. De artsen konden de ouders in spé geruststellen en vertelden het stel dat ze zich geen zorgen hoeven te maken. Ze kunnen dus volop genieten van de voorbereidingen! De schapenboer en zijn liefje kijken erg uit naar het ouderschap; Jan verwacht dat er intense gevoelens om de hoek komen kijken zodra zijn eerste kind wordt geboren. “Onze katten zijn ook al heel anders voor ons dan de schapen. Een klein mensje is nog véél meer dan dat. Dat is heel bijzonder”, bekent hij aan Shownieuws. “Ik denk als het kind geboren wordt, dat dat heel veel met je doet.” 

Komende zomer zullen Jan en Rianne nog lekker genieten van hun tijd samen. In november verwachten de twee hun kindje. Wij wensen de twee, en binnenkort drie, veel geluk in de toekomst!

Bron: Shownieuws. Beeld: Beeldbank KRO NCRV