Goed nieuws voor ‘Boer Zoekt Vrouw’-fans: er komt nu nóg een nieuwe spin-off aan

Boer Zoekt Vrouw spin-off

En de spin-off zal al snel te zien zijn op tv

Volgende week zondag, 13 mei zal het tiende seizoen van het populaire tv-programma ‘Boer Zoekt Vrouw’ (KRO-NCRV) van start gaan. Tien nieuwe boeren worden voor het eerst voorgesteld aan de trouwe kijkers van het populaire tv-programma. Echter is dit niet het enige goede nieuws van de dag, want er komt naast dit nieuwe seizoen ook nog een aparte spin-off genaamd ‘Onze Boerderij’.

De nieuwe spin-off zal op zondag 20 mei uitgezonden worden.

Nieuwe spin-off

Natuurlijk mag presentatrice van ‘Boer Zoekt Vrouw’, Yvon Jaspers ook niet ontbreken in deze nieuwe spin-off. In de serie ‘Onze Boerderij’ interviewt Yvon boeren over hun werk en leven. Ook deze spin-off zal uitgezonden worden door KRO-NCRV op NPO1 om 20:20. De serie bestaat uit vier verschillende delen en er komen voornamelijk oud deelnemers van ‘Boer Zoekt Vrouw’ voor in de nieuwe serie.

Het boerenleven

Yvon duikt in ‘Onze Boerderij’ opnieuw het boerenleven in. De interviews met de oud deelnemers en andere boeren gaan voornamelijk over hoe het nu écht is om in deze turbulente tijd een agrarisch bedrijf te runnen. Ken je boerin Agnes, tulpenboer Tom, Jan en Rianne op Texel en boer Frans uit de eerdere seizoenen van ‘Boer Zoekt Vrouw’ nog? Onder andere deze boer(innen) zijn te zien in het nieuwe programma. Ook assisteert Yvon veearts Anita, de vriendin van geitenboer Frank, die een keizersnede uitvoert bij een koe, werkt ze mee bij Jos en Dycke en ontdekt ze hoe bijzonder onze Nederlandse boeren zijn.

Lees ook: Handig: zoveel geld bespaar je jaarlijks als je je wasgoed buiten laat drogen

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: LindaNieuws | Beeld: KRO-NCRV, fotograaf: Linelle Deunk