Boer Zoekt Vrouw-Suzanne kan het moeilijk bevatten: “Ik blijf me afvragen hoe ik het anders had kunnen doen”

Suzanne vraagt zich nog steeds af hoe ze Davids hart wel had kunnen veroveren…

Het dringt nog maar nauwelijks tot haar door dat haar Roemenië-avontuur er weer op zit. Tot grote verbazing van de Nederlandse kijkers koos boer David zondagavond voor Suus’ concurrente Mara.

De 32-jarige Suzanne vertelt in haar dagboek goed te begrijpen waarom David voor Mara koos. ,,Zij is zekerder over hem, over Roemenië en heeft meer van zichzelf laten zien deze week.” Met dat ‘zichzelf laten zien’, daar worstelde Suzanne de afgelopen weken behoorlijk mee. Ze had gevoelens voor David, maar had ernstige twijfels over de afstand tussen Nederland en Roemenië. In het vliegtuig onderweg naar Nederland vraagt Susanne zich af hoe ze het anders had kunnen aanpakken. Had ze meer zichzelf moeten zijn? En wat als ze David in een kroeg had leren kennen?

Had het dan anders afgelopen? “Ik heb te weinig van de ‘echte Suus’ laten zien en mezelf wat meer op de achtergrond gehouden”, verklaart de Utrechtse in haar dagboek. Ze is blij om weer thuis te zijn, maar hield er vooral een dubbel gevoel aan over. “Ondanks mijn twijfels over het hele avontuur en vooral over Roemenië, ben ik toch gebleven. Want David is leuk! Dus stiekem blijft de verwarring die ik in Roemenië had ook nu nog hangen”, bekent ze. Wij hopen dat Suzanne snel een leuke vent vindt en wij wensen natuurlijk ook David en Mara heel veel gelukt toe.

Bron: AD, Boer Zoekt Vrouw | Beeld: videostill KRO-NCRV