Boer Zoekt Vrouw-Wilfred en Doreen in het huwelijksbootje gestapt

Boer Wilfred en Doreen hebben elkaar het ja-woord gegeven

Heugelijk nieuws voor oud Boer Zoekt Vrouw-deelnemers Wilfred en Doreen. Vorig jaar was boer Wilfred kort te zien in Boer Zoekt Vrouw en is nu getrouwd met zijn grote liefde Doreen. Met een smoes lokten het verliefde koppel maar liefst 120 gasten naar het erf van de melkvee- en houtsnipperboer. Ook presentatrice Yvon Jaspers werd betrokken in het complot.

De verrassingsbruiloft van Wilfred en Doreen was een groot succes.

Liefde in de lucht

Boer Wilfred had zichzelf vorig jaar opgegeven voor een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Helaas ontving hij te weinig brieven en kon hij niet in het programma blijven. Eén van de weinigen die Wilfred wél een brief stuurde was Doreen. De liefde bleek wederzijds en op 28 september gaven de twee elkaar het ja-woord.

Verrassing 

Om de gasten naar hun trouwerij te lokken werd er gesproken over een ‘hokfeest’ om hun samenwonen te vieren, maar in werkelijkheid ging het om een huwelijksfeest. “Jullie denken dat jullie op een hokfeest zijn, maar dat zijn jullie niet. Jullie zijn op een bruiloft! Jaaa! Veel plezier!”, riep presentatrice Yvon uit in een videoboodschap dat in het diepste geheim voor de gasten werd opgenomen.

Geschrokken

Boer Wilfred laat weten dat alle gasten ‘geschokt’ reageerden na het zien van de videoboodschap. “Je zag dat ze even moesten schakelen. Want wanneer sta je nu in spijkerbroek op een bruiloft?!”, vertelt hij aan KRO-NCRV. Op de hooibalen gaf het verliefde koppel elkaar het ja-woord. “Ik in een nette blouse, en Doreen in een mooie blauwe jurk. Ik vond dat prachtig.”

Lees ook: Kijkers vol lof over eerste uitzending Opgezadeld met Britt

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: Beeldbank KRO NCRV, Fotograaf: Linelle Deunk