Vrijgezelle boer(inn)en opgelet: Boer zoekt Vrouw zoekt nieuwe kandidaten

Boer zoekt Vrouw

Het datingprogramma is op zoek naar de leukste Nederlandse boeren en boerinnen

Goed nieuws: Boer zoekt Vrouw komt terug op de buis! En daarvoor is het programma op zoek naar de leukste vrijgezelle boeren en boerinnen die Nederland rijk is. 

Oproepje

“Ben jij al en een tijdje op zoek naar de ware liefde? En ben jij boer of boerin? Geef je dan nu op voor het nieuwe seizoen Boer zoekt Vrouw. Wie weet nemen wij snel contact met je op!”, is te lezen op de BzV-website. Voor het volgende seizoen blijft presentatrice en matchmaker Yvon Jaspers weer binnen de grenzen.

Opnames

Wanneer de opnames plaats zullen vinden én hoe, is nog niet bekend. KRO-NCRV laat aan NU.nl weten hier nog over na te denken. “Ook in 2021 hopen we vrijgezelle boeren te volgen in hun zoektocht naar de liefde”, laat een woordvoerder van de omroep weten. “We weten nog niet wanneer dat precies zal zijn, maar willen wel alvast vrijgezelle boeren en boerinnen de kans te geven zich aan te melden.”

Kerstspecial

Op Eerste Kerstdag komt BzV met een heel mooi kerstcadeau: een heuse kerstspecial. In deze speciale aflevering blikt Yvon samen met de kandidaten van het recentste seizoen terug op het afgelopen jaar. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om de boerenliefde tussen Bastiaan en Milou weer op het scherm te zien. Yay!

Lees ook: Boer zoekt vrouw-stel Steffi en Roel verwachten hun eerste kindje

Bron: NU.nl | Beeld: KRO-NCRV, Linelle Deunk

Array