Ken je de boeren uit het vorige seizoen van ‘Boer Zoekt Vrouw’ nog? Zo gaat het nu met ze

Toch is er best wat veranderd de afgelopen periode

De echte ‘Boer Zoekt Vrouw’-fan kent ze waarschijnlijk alle vijf nog: de knappe Marc, knuffelbeer Olke, onverstaanbare Riks, hipster Herman en de onvergetelijke bodywarmer David. Natuurlijk zijn we allemaal hartstikke nieuwsgierig hoe het de boeren nu vergaat. Zoek niet verder, want wij vertellen het je allemaal in dit artikel!

Het nieuwe seizoen ‘Boer Zoekt Vrouw’ begint al heel snel weer, dus hoog tijd voor een update van de vorige boeren.

Marc

De aantrekkelijke tilapiaboer Marc had de vrouwen voor het uitkiezen in het vorige seizoen. Hij krijgt het wat heet onder de voeten wanneer zijn drie favorieten hem komen bezoeken in Zambia. Toch raakt bij plots verliefd op de mooie Annekim. De twee hebben na het programma het nog acht maanden samen volgehouden, maar trokken er helaas toch de stekker eruit. Inmiddels is Marc gelukkig met de beeldschone Merel die zelf de stoute schoenen aantrok. “Mijn collega vertelde over de breuk tussen Marc en Annekim, dus zochten we hem op via Facebook”, vertelde ze LindaNieuws. En ja hoor, even later is het raak: “Opeens stuurde hij me een berichtje.” Hoe hun toekomst er samen uitziet, is nog niet helemaal duidelijk voor het stel. Volgens Merel wordt het het komende jaar nog even heen en weer reizen.

Olke

De zoektocht naar liefde verliep niet helemaal zoals boer Olke uit Texas van te voren had verwacht. Eerst probeerde Olke Sandra te veroveren, maar zij push-ups in de hottub? Daar liep ze niet warm van. Het contact tussen de twee werd hierna verbroken. Gelukkig vond de grote knuffelbeer later alsnog zijn liefdesgeluk. Hij ontmoette de Zuid-Afrikaanse Karen en het was meteen raak. In december vorig jaar was heel het land geschokt toen het nieuws naar buiten werd gebracht dat Karen op 47-jarige leeftijd is overleden aan kanker.

Riks

In het afgelopen seizoen was grapjas Riks niet verliefd te krijgen tijdens het tv-programma. De leuke Marit legt al haar gevoelens voor Riks op tafel, maar de romance vanuit boer Riks spat er nou niet echt vanaf. Ze mag nog een dag blijven, maar tot een romantische citytrip komt het niet. Later wordt bekend dat de ‘botte’ boer al die tijd al gevoelens had voor een andere vrouw, een dorpsgenoot genaamd Nicole. Na de opnames van ‘Boer Zoekt Vrouw’ bekennen de twee stapelverliefd op elkaar te zijn en stappen ze op 16 september vorig jaar samen in het huwelijksbootje.

Herman

De jonge boer uit Frankrijk ontving maar liefst 40 brieven van verschillende vrouwen die zichzelf wel aan zijn zijde zagen. Aan het einde van de rit had Herman alleen nog maar oog voor Fleur. Samen gingen ze op een romantische citytrip. Als snel werd duidelijk dat Herman viel voor Fleur en Fleur voor Herman viel. Nu, een jaar later, zijn de twee nog steeds verliefd als we de profielfoto’s op social media mogen geloven. Toch wonen ze nog niet samen. In december hoopt Fleur haar studie afgerond te hebben en ziet daarna een leven voor zich met haar boer in Frankrijk.

David

In zijn thuisland Roemenië ging boer David -samen met zijn eeuwige bodywarmer- op zoek naar de liefde. Lang was het de vraag voor wie de boer zou gaan kiezen. Het werd een nek-aan-nekrace tussen Susanne en Mara, maar het was uiteindelijke Mara die het hart van de boer gestolen had. Hun prille liefdesgeluk werd verzegeld in het prachtige Brasov. En gelukkig -net als boer Herman en Fleur- zijn David en Mara nog altijd samen. Ze zien elkaar elk weekend en zien een toekomst samen in West-Brabant waar ze zich willen settelen. Zijn Roemeense dromen zet hij maar wat graag opzij voor zijn geliefde Mara.

Lees ook: Is het sprookje over? ‘André Hazes en Monique uit elkaar’

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: LindaNieuws | Beeld: KRO NCRV, fotograaf Linelle Deunk