De Bondgenoten-Jennemie over haar tijd in de loods: ‘Miste iedereen meteen’

Jennemie De Bondgenoten

‘Ik slaap ook nog steeds niet goed’

We zitten inmiddels helemaal in De Bondgenoten en de spanning tussen de deelnemers is soms echt om te snijden. Elke maand gaat er een winnaar naar huis met 100.000 euro, zo ook Jennemie. Zij was de allereerste deelnemer die er met het geld vandoor ging. Echter, heeft haar deelname best een grote impact achter gelaten op haar mentale welzijn.

Mentale gezondheid

In gesprek met LINDA. praat ze over haar deelname aan het programma. Zo wilde na haar winst eigenlijk meteen weer terug naar de loods. “Ik miste de anderen eigenlijk. Hen achterlaten vond ik moeilijk. Het eerste weekend dat ik weer thuis was, heb ik drie dagen niemand gesproken. Ik moest echt even alleen zijn.”

Door haar deelname is ze naar eigen zeggen heel erg veranderd. “Ik ga niet echt uit en ben liever bij mensen die ik ken, dan bij een groep die ik niet ken. Onbekende mensen vind ik nu vermoeiender dan eerst. Ik slaap ook nog steeds niet goed doordat ik niet meer naast Jasmijn lig en door de impact van zo lang opgesloten zitten in een loods. Ik krijg daarbij hulp van een ontspanningscoach. Maar gelukkig gaat het al beter dan eerst.”

Prijzengeld

Maar wat heeft Jennemie gedaan met het prijzengeld, of wat zijn haar plannen? Ze vertelt dat ze haar geld nog niet heeft uitgegeven. “Ik heb van FBOY Island (het programma waar ze eerder aan meedeed, red.) geleerd”, zo vertelt ze. “Toen won ik 25.000 euro en dat was er zo doorheen. Nu ben ik verstandiger. Ik wil mijn rijbewijs halen, ga een maand op reis naar Bali en Australië en heb cadeaus voor mijn familie gekocht, zoals een tv voor mijn broer. En daarna zie ik wel wat ik ermee doe.”

“Ik hoop dat er nog één leuk programma langskomt waar ik aan mag meedoen, zoals De Verraders of Expeditie Robinson. Ik zou zoiets nog één keer willen doen. Maar goed, als ik voor beide word gevraagd, dan doe ik allebei hoor, haha!”

Lees ook: Ariana over haar Big Brother-avontuur: ‘Er is veel niet getoond

Bron: LINDA | Beeld: Videostill YouTube