Bookmakers Eurovisie Songfestival voorspellen: ’O’G3NE eindigt minstens in de top 10’

O'G3NE

O’G3NE stijgt in aanzien van de bookmakers! 

Als het aan de bookmakers ligt, eindigt de Nederlandse inzending dit jaar hoog. Er wordt gezegd dat ze sowieso doorgaan naar de finale en ze tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival zaterdag op z’n minst in de top 10 zullen komen.

Voordat de zusjes Lisa, Amy en Shelly Vol naar Kiev vetrokken voor het Eurovisie Songfestival stond de meidengroep nog op een bijna nietszeggende achttiende plaats. Tijdens de repetities in Kiev stegen de meiden echter in aanzien van de bookmakers. Momenteel staan de dames op de zevende plaats bij de bookmakers.

Voorspellingen
Hoe kan het dat de meiden voor vertrek nog zo laag eindigden, en nu, naar de voorspellingen, zullen eindigen in de top tien?

“O’G3NE maakt enorm veel indruk bij de repetities”, laat verslagever Aran Bade van RTL Boulevard aan MetroNieuws weten. “Iedereen staat met kippenvel naar de loepzuivere stemmen van die meiden te luisteren. O’G3NE is goed bezig en daar krijgt iedereen hier een enorme boost van. Het moet heel raar lopen wil O’G3NE de finale niet halen.”

Goed nummer
Ook Nina Pinto, die in Kiev is namens verschillende Portugese kranten, deed haar mening uit de doeken aan MetroNieuws. “Het succes van O’G3NE is makkelijk te verklaren. Ten eerst is hun liedje goed, ten tweede zijn ze fantastisch en ten derde doen ze hun werk hier zoals het hoort. Ze zijn ontzettend aardig tegen iedereen, ook tegen de fans, en zetten bij iedere repetitie een fantastisch optreden neer. Ik denk dat ze in de halve finale minimaal tweede worden en voor zaterdag voorspel ik zeker een plek in de top 5.”

Bron: MetroNieuws.  Beeld: videostill