Borrel van de Meilandjes lijkt uit te lopen op Project X-feest

Borrel Meiland

Maxime Meiland roept haar volgers op om niet naar de remigratieborrel in Hengelo te komen

De Meilandjes houden wel van een borrel en van een feestje. Om te vieren dat zij weer naar Nederland zijn verkast, organiseerden ze dan ook een ‘remigratieborrel’ in Hengelo. Dat lijkt nu eerder uit te lopen op een Project X-feest dan op een klein onderonsje. 

Remigratieborrel

De jongste Meilandtelg, Maxime, roept op Instagram haar volgers dan ook op om niet te komen. “Ik heb een dringend verzoek”, begint ze haar Instagramverhaal. “Wij hebben een interview gegeven en daarin gezegd dat we een remigratieborrel geven in Hengelo, in het dorp. Dat stond in de krant, in het AD. We zijn zo stom geweest om te zeggen: ‘het is voor de dorpelingen’.”

Gastenlijst

Een feestje? Daar hadden de Hengeloërs wel zin in. Helaas is de borrel, die op 25 september plaatsvindt in Jansen en Jansen, alleen voor besloten kring, legt de realityster uit. “We hebben wel wat buren uitgenodigd, maar ik wil hier eigenlijk mee zeggen dat het wel op uitnodiging is. We werken met een gastenlijst.”

Geen Project X

“We zijn een beetje bang dat er heel veel mensen straks opeens naar dat restaurant gaan”, gaat de blondine verder. “Dat willen we niet hebben, want het is een gesloten feest. We willen geen ‘Project X’ hebben, snap je? Dus blijf allemaal lekker thuis en geniet van de zon.”

Lees ook: Move over Maxime! Is Montana de nieuwe favoriete Meilandtelg?

Bron: Instagram Maxime Meiland | Beeld: Videostill YouTube
Array