‘Boze’ Rolling Stones-fan Corry alsnog naar concert

Corry ging vorige week viraal  door haar boosheid

Menig Rolling Stones-fan had zich al maanden verheugd op het concert van afgelopen week. Helaas werd dinsdagavond pas op het laatste moment bekend dat het concert niet doorging omdat Mick Jagger corona had. Dat leverde behoorlijk wat verslagen reacties op. Een van de fans, Corry, ging viraal door haar boze reactie, maar gelukkig komt het nu toch nog goed voor Corry.

Woedend

De Johan Cruijf Arena stond vorige week al aardig vol, toen ineens het bericht kwam dat het concert werd afgelast. Mick Jagger, de zanger van de band, testte blijkbaar positief op corona. Dat nieuws kon fan Corry maar moeilijk verdragen. Ze stormde de zaal uit en mopperde voor de camera van Shownieuws over de ‘kuttrappen’. Vervolgens zei ze ‘dat ze volgende keer liever naar Frans Bauer gaat’.

De video van de verslagen Corry ging heel het internet over en dat is ook de heren van Even Tot Hier niet ontgaan. Zij nodigden de fan uit voor de uitzending van afgelopen zaterdag. Presentatoren Niels van der Laan en Jeroen Woe wilden weten hoe het met de vrouw ging. “Ik ga overal naartoe, van Las Vegas tot Duitsland. Ik bezoek minimaal drie concerten per jaar”, vertelde Corry zaterdagavond.

Moeilijke periode

The Rolling Stones hebben haar door een moeilijke periode geholpen, vervolgt ze. “Mijn dochter kreeg een herseninfarct en werd met loeiende sirenes weggebracht. Dat was een zware tijd voor mij. Hun muziek betekent alles, het is een rode draad door mijn leven. Ik heb daar veel troost uitgehaald toen mijn dochter slecht lag.”

Eind goed, al goed

Ondanks dat Corry nog wel verslagen is na de afgelasting van het concert, gaat het wel weer wat beter. Haar dochter boekte als troost speciaal een weekend naar Parijs, maar dat valt toevallig genoeg precies op 7 juli, wanneer het nieuwe concert van The Rolling Stones plaatsvindt. “Dat is heel erg balen. Heb echt zitten brullen tegen mijn dochter. Ze had het nooit moeten doen, ze had moeten wachten op een bericht. Nu kan ik er niet naartoe, want ze kan het niet annuleren en ik wil haar niet op de kosten jagen. Dus ik moet mijn kaart verkopen”, zo stelt Corry.

Uiteindelijk heeft Corry haar kaart weggegeven, maar werd ze zelf door Even Tot Hier in haar auto verrast met een kaart voor het concert van The Stones in Brussel. “Dit is het mooiste cadeau dat ik ooit heb gekregen”, aldus een emotionele Corry. Eind goed, al goed.

Lees ook: Linda de Mol keert dit najaar terug op televisie

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill (Hart van Nederland)