Bram en Patty uit Married at First Sight delen heugelijk nieuws

Bram Patty

Het succeskoppel uit het eerste seizoen viert een mijlpaal!

Married at First Sight is niet alleen een groot succes op de Nederlandse televisie, het programma blijkt ook succes te hebben in het vinden van de liefde. En dat is waar het programma natuurlijk om draait. Zo ook bij succeskoppel Bram en Patty uit het eerste seizoen, die vandaag heugelijk nieuws delen en samen een mijlpaal vieren.

Bram en Patty

We gaan even een paar jaar terug in de tijd, want in 2015 deden Bram en Patty mee aan het allereerste seizoen van Married at First Sight. De tortelduifjes stapten met succes in het huwelijksbootje, want de twee zijn nog altijd samen en – als kers op de bruidstaart – vandaag maar liefst acht jaar getrouwd!

Op Instagram deelt Bram het heugelijke nieuws met een liefdevol bericht. “Het is alweer acht jaar geleden dat we samen een behoorlijk idioot experiment aangingen en kijk nou eens, na al die jaren hebben we een prachtig gezin en zijn we nog steeds gelukkig”, schrijft hij. “Het feestje hebben we afgelopen weekend samen al gevierd en dat doen we vandaag nog maar eens dunnetjes over. Ik houd van jou.” Ach, wat zoet!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bram de Jong (@bram_de_jong_001)

Kinderen

De liefde tussen Bram en Patty werd in 2019 bezegeld met de komst van dochter Puck. Een paar jaar later maakte dochtertje Juul als tweede kind in het gezin het plaatje compleet.

Relatieproblemen

Toch is het niet altijd rozengeur en maneschijn geweest. In de RTL Boulevard-serie Married At First Sight: Een ErvaRING Rijker gaan ze langs verschillende MAFS-koppels om bij te praten. Zo bezochten ze ook een keer powerkoppel Bram en Patty. En hoewel je zou denken dat de twee meteen wisten dat ze soulmates waren, bleek dat in de realiteit toch anders te zijn.

Het stel komt tot op heden heel graag op Texel, maar dit eiland zorgde er voor dat de twee bijna uit elkaar gingen. “We hebben daar niet zo’n leuke tijd gehad”, deelde Patty eerder in de serie. “De eerste dagen gingen best goed, we hadden een scooter gehuurd. Tot de een-na-laatste avond.” Bram legt uit dat er op die avond dingen zijn gebeurd die ‘niet helemaal lekker’ waren. Na hun tripje naar Texel zouden de twee afreizen naar Drenthe, waar Bram is opgegroeid. Maar dat ging niet meer door.

Relatietherapie

“Voor Bram was het op een gegeven moment gewoon klaar”, zei Patty. “Uiteindelijk is het zijn vader geweest die zei: ga eens in relatietherapie.” En tot op de dag van vandaag zijn de twee hem daar heel dankbaar voor. “Er waren gewoon een aantal verschillen en dingen van elkaar die we niet gewend waren en prettig vonden. Die moesten even besproken worden en gladgestreken”, aldus Bram. Gelukkig zijn de twee nu dolgelukkig met elkaar.

Lees ook: The Masked Singer-kijkers weten het zéker: Marieke Elsinga is de Eekhoorn

Bron: Love Reality, Instagram @bram_de_jong001, Tips en Weetjes archief | Beeld: Videostill Married at First Sight