Vriendin van André Hazes vertelt over de breuk met Rachel: “Ik had er slapeloze nachten van”

Rachel

Monique noemt de breuk ‘een rotperiode’

Dat het al een geruime tijd niet botert tussen André Hazes jr. en zijn moeder Rachel, is bekend. De twee hebben al enige tijd geen contact meer en dit zou te maken hebben met de partnerkeuze van André. Monique, de vriendin van André spreekt zich nu voor het eerst uit over de breuk.

Monique dacht dat zij de reden is voor het slechte contact tussen André en Rachel.

Vaderfiguur
Het tweetal zat in het RTL-programma The Story Of My Life, waarin sterren verouderd worden om zo alvast te zien wat de toekomst hun brengt. Ze krijgen vragen over het verleden, heden en de toekomst van presentatrice Linda de Mol. Dit keer zaten Monique Westenberg en André Hazes jr. op de bank en ze vertellen hier openhartig over hun levens. Ook over de breuk met de moeder van Dré en het gemis van zijn vader. “Hij was er nooit, als hij niet werkte zat-ie in de kroeg,” vertelt Dré over zijn vader. Nu heeft hij Monique’s vader als vaderfiguur en leermeester in de mannendingen in het leven. Hij heeft door zijn opvoeding ‘veel vrouwelijke kanten’. De dingen die hij eigenlijk van zijn vader had moeten leren, leert hij nu van hem en daar is hij erg blij mee.

Slapeloze nachten
Met zijn moeder heeft hij nu geen contact meer en Monique dacht een tijd dat zij daar de reden voor was. “Er was eerst wel contact en dat was toen ineens voorbij. Ik had er slapeloze nachten van”, vertelt ze. De zanger spreekt over ‘discussies die uit de hand zijn gelopen’. Monique vond die tijd echt ‘een rotperiode’. “Het maakt je gek. Het is een ontzettend groot verdriet en het doet mij ook verschrikkelijk pijn.”Ook vertelt ze dat ze nooit zo door een volwassen persoon gekwetst is. De breuk lijmen zit er op dit moment niet in, aldus Dré. “Het staat niet op mijn planning om het goed te maken”, aldus de zanger. Ook zijn zus Roxanne spreekt hij niet meer.

Dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: De Telegraaf, Nu.nl | Beeld: Hollandse Hoogte