Bridget Maasland deelt foto zonder make-up: ‘En nog zo knap’

De presentatrice heeft geen glitter en glamour nodig om er goed uit te zien

We worden allemaal weleens wakker met klitten in ons haar en make-up onderaan de kin, maar dat geldt niet voor Bridget Maasland (46). De presentatrice pakt direct na het ontwaken haar telefoon en maakt een selfie. En wat ziet ze er goed uit!

Net wakker

Bridget zien we in de avond altijd schitteren bij RTL Boulevard, maar ook zonder de glitter en glamour is de presentatrice een schoonheid. Op Instagram laat ze zien hoe ze er zonder al die opsmuk uitziet en schiet ze een eerlijk kiekje. Inclusief rommelige knot en grote glimlach! Onder de foto’s schrijft ze: “Morning! #netuitbedlook #netuitbedhaar.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Complimenten

De presentatrice kan rekenen op veel complimenten onder haar ochtendfoto’s. Zo schrijft een volger: “Eerlijke foto. Daar houd ik van en nog zo knap.” Ook zijn haar volgers te spreken over haar natuurlijke gezicht mét rimpels en wallen. “Niks meer aan doen. Gewoon mooi!”, is er te lezen onder het bericht. Door de natuurlijke look is ook te zien hoeveel Bridget op haar zoon Mees lijkt. Dit valt een volger ook op: “Nu zie je hoeveel Mees op jou lijkt.” Kortom, een goede ochtend voor Bridget!

Het Perfecte Plaatje

Onlangs werd bekendgemaakt dat Bridget Maasland kandidaat is voor het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje, dat in het najaar wordt uitgezonden. Of we de presentatrice dan ook zelf voor de camera gaan aantreffen, moet dus nog blijken. We hopen dat ze dan ook alle make-up thuislaat, want de natuurlijke look staat haar prachtig!

Lees ook: André Hazes openhartig over zoontje: ‘Dré had het moeilijk na de breuk’

Bron: Story | Beeld: BrunoPress