Hilarische onthulling: Bridget Maasland had liever deze naam gehad

‘Ik durf het bijna niet te zeggen’

Hoewel Bridget Maasland tegenwoordig heel tevreden is met haar naam, had ze vroeger liever anders willen heten. Als 9-jarig meisje vond ze ‘Bridget’ maar een moeilijke Engelse naam. In haar eigen podcast onthult ze dan ook hoe ze liever had geheten. En dat is zowel grappig als ietwat pijnlijk…

Eigen podcast 

Bridget is onlangs haar eigen podcast Bridget and Friends begonnen. Deze maakt ze samen met haar vriendinnen en RTL Boulevard-collega’s Justine Marcella en Clarice Stenger. En al in de tweede aflevering komt de presentatrice met een verrassende onthulling. Ze had namelijk liever een andere naam gehad. 

Veel gebeurd met die naam

Maasland deelde alvast een klein stukje van de podcastaflevering op Instagram. “Ik wilde eigenlijk ook anders heten”, horen we de presentatrice zeggen. “Ik durf het bijna niet te zeggen hoe ik eigenlijk wilde heten, dat komt doordat er veel is gebeurd met die naam. Maar ik wilde eigenlijk Monique heten”, onthult ze uiteindelijk. Wij snappen wel dat deze onthulling ietwat pijnlijk is, gezien alle gedoe rondom haar, André Hazes en Monique Westenberg. Justine en Clarice moeten er dan ook erg hard om lachen. 

Blij met naam 

“Dan had je leven er heel anders uit gezien. Dan was je nu gewoon in de steek gelaten en niet vorig jaar”, grapt Clarice. Hiermee doelt ze op de recentelijke breuk tussen André en Monique. Inmiddels is de droom om ‘Monique’ te heten verleden tijd voor Maasland. “Nu ben ik intens blij dat ik zo’n mooie Engelse naam heb”, besluit ze dan ook. “Ik ben heel blij met mijn naam.”

Lees ook: Zien: zo ziet de broer van Bridget Maasland eruit

Bron: Instagram Bridget and Friends podcast | Beeld: Brunopress