Bridget Maasland onthult waarom ze vaak op jongere mannen valt

Het is niet de eerste keer dat Bridget Maasland voor een jongere man kiest

De liefde tussen André Hazes en Bridget Maasland is volop aanwezig, want ondanks het grote leeftijdsverschil heeft het koppel het erg leuk met elkaar. Een groot leeftijdsverschil is voor Bridget echter niets onbekends. De blondine koos in het verleden vaker voor jongere mannen en heeft hier naar eigen zeggen haar argumenten voor. In een column van Vrouw vertelt Bridget over haar voorkeur voor jongere mannen. 

Bridget wordt ‘stokoud’ met André

Bridget doet in haar column een boekje open over haar liefdesleven. De blondine vraagt zichzelf af of ze voor altijd een alleenstaande moeder blijft, of dat er een vent in haar leven komt waarmee zij stokoud zal worden. “Die vent is er”, schrijft de blondine. Vol goede moed maakt Bridget hem af met: “2020 wordt mijn jaar.”

Voorkeur voor jongere mannen

“Waarom zijn al mijn vriendjes toch steevast jonger dan ik ben?”, vraagt Bridget zichzelf af. De blondine weet al gauw het antwoord op deze vraag. “Zij staan nog niet stil bij het feit dat iets zomaar voor het laatst kan zijn. Zij zijn de passie voor het leven nog lang niet verloren. Zij liggen niet op vrijdagavond onderuitgezakt in hun joggingbroek op de bank met een flesje bier en een saaie voetbalwedstrijd.”

“In mijn hoofd blijf ik ook altijd twintig”

Bridget ziet zichzelf oud worden met André. Naar eigen zeggen is de presentatrice in haar hoofd precies hetzelfde als haar jongere man. Volgens de blondine maakt een twintiger het leven een stuk avontuurlijker. “Zij willen de wereld zien, de stad onveilig maken, en vooral zingen en dansen tot het weer licht wordt.” Als het aan Bridget ligt, geldt dit ook voor haar. “In mijn hoofd blijf ik ook altijd twintig. Net als die kerels.”

Lees ook: Anouk en Johnny de Mol trotse ouders geworden van tweede zoon

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill Shownieuws