Bridget Maasland onthult: ‘André vroeg mij ook ten huwelijk’

bridget

Ook vertelt ze of ze ‘ja’ of ‘nee’ tegen de Hazestelg heeft gezegd

Dat André Hazes en Monique Westenberg verloofd zijn, is ook Andrés ex-vriendin Bridget Maasland niet ontgaan. Woensdag reageerde ze voor het eerst op de verloving, waarbij ze al een flinke sneer uitdeelde naar de Hazestelg: “Ik ben wel heel benieuwd wie hij volgend jaar met kerst gaat vragen.” Na de nodige kritiek die ze hierna ontving, onthult Bridget op Instagram dat ook zij een huwelijksaanzoek van André kreeg, maar dan vorig jaar rond kerst. 

Sneer naar André

Bridget was woensdagochtend telefonisch te gast in De 538 Ochtendshow met Frank Dane. Hierin werd zij – natuurlijk – gevraagd naar de verloving van haar beroemde ex André met zijn Monique. “Oh, hartstikke leuk. Ik ben echt heel blij voor ze. Serieus”, reageerde ze. “Ik ben alleen wel heel erg benieuwd wie hij volgend jaar met kerst gaat vragen. Verder vind ik het hartstikke leuk.”

Huwelijksaanzoek

Door deze opmerking kon Bridget op de nodige kritiek rekenen. Zelfs op haar eigen Instagram werd de blondine bestookt met vervelende reacties. Zo noemde een reageerder haar ‘jaloers’ en ‘een afgelikte boterham’. De presentatrice is natuurlijk niet op haar mondje gevallen en geeft de vrouw wat verduidelijking. “Ik ben niet jaloers, ik zeg nooit wat”, doelt ze waarschijnlijk op Andrés turbulente liefdesleven. Daarna doet ze een bijzondere onthulling over haar relatie met de zanger: “Ik vind wel dat ik een grap mag maken als ik eenzelfde huwelijksaanzoek heb gekregen afgelopen kerst.”

Ja of nee?

Wauw, dat zagen we even niet aankomen. Aan RTL Boulevard onthult Bridget dat ze ja heeft gezegd op het huwelijksaanzoek van André. Het had dus niet veel gescheeld, of zij waren samen in het huwelijksbootje gestapt. Toch zit ze er niet zo mee, vertelt de blondine. “Ik ben echt blij voor ze en anderen zijn er meer mee bezig dan ik.”

Lees ook: Dít is hoe André Hazes zijn Monique ten huwelijk vroeg

Bron: Grazia, RTL Boulevard | Beeld: Videostill Videoland