Bridget Maasland over relatie met André Hazes: ‘Totale midlifecrisis’

Bridget

De presentatrice doet een boekje open over haar kortstondige relatie met de zanger

Sinds haar kortstondige relatie met André Hazes ligt het liefdesleven van Bridget Maasland onder een vergrootglas. Is ze aan het daten? Heeft ze een nieuwe lover? Hoewel de presentatrice een leven in de spotlights wel gewend is, had ze niet verwacht dat haar relatie met André de geruchtenmolen zo zou laten draaien, vertelt ze in Libelle.

‘De Zanger’

Bridget Maasland had aan aandacht geen gebrek de afgelopen jaren. Onlangs deed ze in de podcast Dit komt nooit meer goed van Roos Schlikker en Malou Holshuijsen een boekje open over haar tumultueuze fling met André Hazes – of zoals ze hem zelf noemt: ‘De Zanger’. Terwijl Bridget dacht dat de zanger vrijgezel was, bleek hij toch nog samen met zijn ex te zijn. Binnen no-time werd de presentatrice het mikpunt van haat, dreigbrieven en zelfs inbraak en vernielingen door fans van de zanger en zijn toch-niet-ex.

Angst en verdriet

“Een tsunami van mensen die iets vinden, het was onvoorstelbaar. Er viel een last van me af nadat ik mijn kant van het verhaal deelde in die podcast”, laat Bridget weten aan Libelle. “Ik wilde één keer duidelijk maken: mensen kunnen er zo naast zitten. Ze hebben geen idee hoe ik me echt voelde, in hoeveel angst ik heb geleefd, hoe verdrietig ik was. Denk alsjeblieft na voordat je iets roept over iemand.”

Midlifecrisis

Nu Bridget allang van die roze wolk is afgestapt, kijkt ze heel anders terug op haar relatie met André. Ze doet de fling dan ook af als een totale midlifecrisis. De presentatrice vertelt dat ze bang was om alleen over te blijven. “Als iemand je alle aandacht geeft, denk je: o, ik ben toch wat waard. En er dan vol instinken. Achteraf denk ik: wat? Dat was zo raar, wat was er met me aan de hand?

Slecht in relaties

De blondine verliest zichzelf te snel in relaties, zo vindt ze zelf. “Ik buig snel naar wat ik denk dat de ander van mij wil en dan raak ik mezelf kwijt. Dat hoeft helemaal niet, ik ben leuk genoeg. Ik heb niet zozeer het gevoel dat ik slecht ben in relaties, maar als ik verliefd ben is er geen land met me te bezeilen”, weet Bridget te vertellen. “Het zou helpen als iemand mij het gevoel geeft dat ik als mezelf goed genoeg ben. Ik ben heel, heel zorgzaam. Dat is het laatste wat mensen van mij verwachten.”

Geen haantjes meer

Of ze haar lesje inmiddels heeft geleerd? “Ik blijf het zorgzame type dat alles uit haar handen laat vallen voor een ander, ik probeer daar tegenwoordig wel bij te blijven nadenken. Maar ja, ik ben nu niet verliefd, dus dat kan ik nu makkelijk zeggen”, aldus Bridget. “Het zou goed voor me zijn om weg te blijven bij de echte haantjes. Iemand mag mij ook weleens verzorgen. En dat mag ik ook weleens toelaten.”

Lees ook: Zien: Bridget Maasland deelt kiekjes van haar eerste vakantie als 15-jarige

Bron: Grazia, Libelle | Beeld: BrunoPress