Waarom hebben we Bridget Maasland al weken niet meer in RTL Boulevard gezien?

Heeft het te maken met de breuk met André Hazes?

De oplettende RTL Boulevard-kijker viel het vast al op: Bridget Maasland is al weken niet meer in het showbizz praatprogramma te zien en dat terwijl ze voorheen regelmatig vanachter de desk andermans privéleven onder de loep legde. Toeval? Of heeft haar privé-leven ermee te maken?

Middelpunt van belangstelling

De blondine nam nooit een blad voor haar mond en besprak het leven van haar mede BN’ers altijd uitvoerig in RTL Boulevard. Tot ze een relatie met André Hazes kreeg en ze zelfs opeens het middelpunt van de belangstelling was. Toen was het niet meer leuk. Na drie maanden liep de turbulente relatie tussen de presentatrice en de volkszanger op de klippen en legde André het weer aan met zijn ex Monique. Sindsdien is Bridget niet meer te zien in RTL Boulevard.

Verklaring afwezigheid

Velen speculeren dat de breuk tussen Bridget en André en haar afwezigheid in het programma met elkaar te maken hebben. Het management van Bridget ontkent dat echter. Bridget doet het even rustig aan en samen met de makers zoekt ze naar een geschikt moment om weer te beginnen met RTL Boulevard. “Er is niks aan de hand, door corona is de planning wat verschoven”, bevestigt het management nogmaals. RTL bevestigt wat het management zegt en meldt dat ook ander vaste gasten even niet te zien zijn in het programma.

Lees ook: BZV-kandidaat Steven over Annemiek: ‘Ik had wel het idee dat ik een beetje verliefd was

Bron: Flair | Beeld: Videostill RTL Boulevard