Bridget Maasland geniet van tripje naar Rome met schoonmoeder Rachel

bridget maasland vakantie rome schoonmoeder rachel

Bridget Maasland vermaakt zich goed met haar schoonmoeder

Op het YouTube-kanaal van Bridget Maasland verscheen onlangs een nieuwe vlog over haar vakantieavonturen. De blondine neemt haar volgers mee naar het romantische Rome. Bridget ging hier niet alleen naartoe, maar bezocht deze romantische stad met André Hazes en haar schoonmoeder Rachel. 

De grootste lol

Al voor het vliegtuig de lucht in ging, had het trio de grootste lol. André en Rachel kozen voor een gigantische hoeveelheid koffers, terwijl Bridget met enkel een weekendtas op Schiphol paradeert. Terwijl Rachel Hazes allerlei gekke dansjes op het vliegveld uitvoert, wordt er vanachter de camera geroepen: “Ik weet nu wel van wie je het hebt.”

Vijfsterrenhotel in Rome

Eenmaal aangekomen in Rome verblijft het trio in het luxe vijfsterrenhotel Palazzo Naiadi. Een nachtje in dit hotel kost al gauw een paar honderd euro, daarom ziet de boel er piekfijn uit. De hotelkamer heeft een extra verdieping en de badkamer is gevuld met de favoriete zeepjes van Bridget.

De tourist uithangen

Terwijl het trio geniet van hun bezoek in Rome, worden ze rondgeleid door een Nederlander die al een flinke tijd in Rome woont. Zowel Rachel als André lijken te genieten van de bezienswaardigheden in de Italiaanse stad. Of de Bridget en Rachel het goed met elkaar kunnen vinden? Dat lijkt ons wel duidelijk.

Benieuwd naar het tripje? Je bekijkt de vlog van Bridget Maasland in onderstaande video:

Lees ook: Doutzen Kroes imponeert volgers met killer body op Instagram

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube