Jongetje (7) stuurt brief naar zijn vader in de hemel en krijgt hartverwarmend antwoord van postbode

brief

De postbode liet weten er alles aan te doen om zijn brief te bezorgen

De zevenjarige Jase Hyndman ontving deze week een bijzondere brief. Het jongetje probeerde een brief naar zijn vader in de hemel te sturen en het postbedrijf Royal Mail die de brief in handen kreeg, besloot een hartverwarmend berichtje terug te sturen naar de jongeman. In de brief laat het bedrijf weten dat het berichtje van de jongen bij zijn vader is aangekomen.

Wat een hartverwarmende actie.

Verjaardag

Op Facebook vertelt moeder Teri Copland over de actie van haar zoontje en van postbedrijf Royal Mail. Haar zevenjarige zoon Jase stuurde enkele weken geleden een briefje naar zijn vader in de hemel, omdat het zijn vaders verjaardag was. Aan de postbode vraagt hij in het berichtje of hij het briefje naar zijn vader wil brengen. “Mijn postbode, kun je dit naar de hemel brengen voor mijn vaders verjaardag? Bedankt”, schreef het jongetje.

Verstuurd

In een officiële brief laat Royal Mail aan de jonge Jase weten dat ze het bericht hebben bezorgd. “Ik wil je laten weten dat we de brief succesvol hebben afgeleverd aan je vader in de hemel. Het was een moeilijke opgave om de sterren en andere objecten in de galaxy te vermijden onderweg naar de hemel”, schrijft Sean Milligan, Assistent Delivery Office Manager.

Dankbaar

Het bericht waarin moeder Teri haar dankbaar uit op Facebook naar Royal Mail is al honderden keren gedeeld. In het berichtje schrijft ze dat haar zoon erg emotioneel werd toen hij hoorde dat zijn vader zijn berichtje had gekregen. “Jullie hadden dit niet hoeven doen en hadden het kunnen negeren. Maar het feit dat jullie de moeite hebben gedaan voor een kleine jongen die jullie nog nooit hebben ontmoet, is prachtig”, schrijft ze. 

Lees ook: Moeder deelt hartverscheurende foto van haar gepeste dochter op Facebook

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Facebook Teri Copland | Beeld: Facebook Teri Copland