Oei: het Britse koningshuis krijgt kritiek over zich heen na het plaatsen van deze foto…

Mensen snappen niet hoe de Royals deze foto zomaar konden plaatsen

Heb jij afgelopen zondag veel op Facebook gezeten? Dan zijn je de Vaderdagfoto’s vast niet ontgaan. Ook het Britse koningshuis besloot mee te gaan in het plaatsen van een leuk Vaderdagkiekje, maar dit schoot bij sommigen nogal in het verkeerde keelgat.

Het Instagram-account van Kensington Palace plaatste ter ere van de heugelijke gelegenheid een foto op Instagram. In eerste instantie stroomden de likes voor het zoete plaatje binnen, maar later waren ook kritische geluide te horen. Op de foto worden twee beelden getoond: op de bovenste zien we Prins Charles, Prins Harry en Prins William. En op de onderste was Prince William te zien met zijn zoontje Prince George, maar van zijn dochtertje Prinses Charlotte was geen enkel spoor te bekennen. En dat viel niet goed bij de volgers van de Kensington Palace-Instagram.

Vaderdag
Kensington Palace plaatste de foto ook op haar Twitter-account en ook op Twitter waren mensen hier niet blij mee. Talloze boze Twitteraars en Instagrammers vragen zich af waar Prinses Charlotte is gebleven. Zeker omdat het onderschrift van de foto luidt: ‘Fijne Vaderdag. We wensen alle vaders een heel gezellige dag toe.’

Lees hieronder een aantal boze reacties. Ben jij het eens met de kritiek?

Bron: ElleBeeld: videostill