Britt Dekker haalt uit naar Barbie: ‘je werkgever is niet je psycholoog!’

Barbie

Britt Dekker gaf haar ongezouten mening over het drama

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, heeft een heftige tijd achter de rug. Onlangs probeerde ze zich van het leven te beroven omdat haar leven naar eigen zeggen een ‘puinhoop’ was. De poging mislukte en Barbie werd in het ziekenhuis opgenomen, waar ze langzaam werkt aan haar herstel. 

Barbie nam al eerder publiekelijk afstand van haar oud-werkgever RTL en vertelde zich ‘misbruikt’ te voelen voor de kijkcijfers.

Kijkcijfers
“Zij hebben mijn leven laten ontsporen”, zei de Haagse realityster recentelijk. “Er was maar één ding belangrijk: de kijkcijfers. Wilden ze op tv een ‘hysterische Barbie’, dan maakten ze me zo overstuur dat ik vanzelf door het lint ging. En als ze een ‘vrolijke Barbie’ wilden, beloofden ze mij hemel en aarde. Ik had jaren geleden moeten kappen”, aldus De Jong. Tv-persoonlijkheid Britt Dekker reageerde tijdens een uitzending van De Wereld Draait Door op de ziekenhuisopname van Samantha de Jong.

Psycholoog
De blondine kwam naar het programma om mee te praten over de discussie die momenteel gaande is over onverantwoordelijke programmamakers. Volgens Britt is RTL niet schuldig aan de zelfmoordpoging van Barbie, en datzelfde geldt voor haar producent Warner Bros. “Ik heb twee realityprogramma’s gedaan en we hebben dezelfde makers gehad. Je werkgever is niet je psycholoog, denk ik. Als je ergens bij de Albert Heijn werkt en je bent super depressief en drugsverslaafd, moet dan meneer Albert Heijn tegen jou zeggen: ‘Hé, luister, ga je ergens anders werken?'” aldus Britt in DWDD.

Wat vind jij van de mening van Britt? Laat het ons weten in de reacties!

Lees ook: Geweldig: Het twitteraccount van juf Ank uit De Luizenmoeder is een regelrechte hit en wij snappen waarom!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Beau Monde | Beeld: Videostill RTL XL