Bronnen bevestigen: ‘Wesley Sneijder en Gaby Blaaser zijn aan het daten’

Wesley Sneijder Gaby Blaaser

Wesley Sneijder zou zoenend zijn gespot met influencer Gaby Blaaser

De geruchtenmolens draaien overuren als het aankomt op voetballer Wesley Sneijder. Begin deze week stak hij zijn mening wat betreft de roddels rondom zijn scheiding met Yolanthe Cabau niet onder stoelen of banken. Volgens Sneijder zou er momenteel geen sprake zijn van een scheiding. Wellicht komt daar binnenkort verandering in, want volgens bronnen die dichtbij de familie Sneijder staan, zou Wesley zoenend zijn gespot met influencer Gaby Blaaser.

Wesley Sneijder en Gaby Blaaser zouden meer dan vrienden zijn.

Broer van Wesley

De romance tussen Wesley en Gaby komt voor de meesten onverwachts, want onlangs gingen de verhalen nog rond dat Gaby zou daten met de broer van Wesley, Rodney Sneijder. Verschillende bronnen melden echter aan weekblad Story dat Rodney enkel een afleidingsmanoeuvre was. Shownieuws ging op onderzoek uit en sprak met de ex van Gaby, Temptation Island-verleider Jaimy Dorenbosch. De verleider windt er geen doekjes om en deelt zijn kant van het verhaal met Shownieuws.

Ex Jaimy

“Dat verbaast me helemaal niets, dat wist ik al”, laat Jaimy weten. “Ik weet niet waar Gaby mee bezig is, maar ik wens haar alle geluk en Wesley Sneijder ook.” Met deze uitspraak doelt de Temptation-verleider op zijn breuk met Gaby. “Er zijn wat dingetjes voorgevallen en dat was niet heel netjes van haar kant. Wat precies moeten jullie aan haar vragen, dat is niet aan mij om te vertellen.”

Zwart maken op tv

Ondanks dat ex Jaimy op de hoogte is van de verhalen rondom Wesley en Gaby, hangt hij niet alle details aan de grote klok. “Ik kan alles wel vertellen, maar dat is niet aan mij”, stelt hij. “Ik ben totaal niet van mensen zwart maken op tv. Ik ben ook helemaal gek op Gaby geweest, dus het zou raar zijn als ik nu over haar zou praten, dat zou ik zeker niet doen. Ik heb heel veel van dat meisje gehouden, dus het zou heel kinderachtig zijn als ik nu zou vertellen hoe alles in elkaar zit. Dat is helemaal aan haar.”

Reactie Gaby

Jaimy denkt dat er geen relatie ontstaat tussen de twee. “Maar het kan natuurlijk altijd. Als het wat wordt, dan gun ik ze het beste.” Volgens Gaby zelf zijn de gelukswensen nergens voor nodig. “Ik weet echt van niets”, laat ze weten naar aanleiding op het ooggetuigenverslag in Story. “Nee, ik heb nooit gezoend met Wesley op het terras van The Habour Club. Mag ik ook gewoon vrijgezel zijn?”

Lees ook: Rogier van tv-programma Gordon Gaat Trouwen opnieuw vader geworden

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws| Beeld: Videostill, YouTube/fotomontage