Wie kent femme fatale Brooke Logan uit ‘The Bold’ nog? Zó gaat het nu met haar!

Brooke

Brooke Logan is een waar soap-icoon

The Bold and the Beautiful is misschien wel een van de bekendste en best bekeken soapseries van Amerika. De serie begon in 1987 en draaide in eerste instantie om de families Forrester, Logan en Spectra. Meer recent is de aandacht verlegd naar de families Forrester, Logan en Spencer. De serie wordt maar liefst in 130 verschillende landen uitgezonden en ook in Nederland trekt het elke dag genoeg kijkers. 

Een van de meest bekende Bold-iconen is toch wel Brooke Logan, de grote liefde van Ridge Forrester.

Katherine Kelly Lang
Katherine Kelly Lang vertolkt al sinds het begin van de soapserie de rol van Brooke Logan. Als we even omrekenen is dat dus al 30(!) jaar. Ze was 26 jaar toen ze begon aan de legendarische rol van Brooke Logan. In deze rol speelt ze voornamelijk de knappe, aantrekkelijke vrouw die achter de hele familie Forrester aangaat. Nu zijn we inmiddels 30 jaar verder en zijn we erg benieuwd hoe het met deze knappe blondine gaat!

Getrouwd en kinderen
Als we haar verleden induiken zien we dat ze tweemaal getrouwd is geweest. Sinds 1997 tot nu is ze getrouwd met Alex D’Andrea. Ze heeft met haar ex-man twee kinderen, Jemery Skott Snider van 27 en Julian Lang Snider van 25. Ook met haar man Alex D’Andrea heeft ze dochter Zoe Katrina D’Andrea die nu 20 is en heeft ze een stiefdochter; Danyelle Puschendorf D’Andrea van 26. Dit is een recente foto van haar, ze is nog steeds prachtig!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld Instagram Katherine Kelly Lang