Bruid onder vuur nadat ze iets héél bizars van haar toekomstige bruidsmeisjes vraagt

 

bruid

Kan het wat deze bruid van haar bruidsmeisjes vraagt?

Sommige bruiden slaan een beetje door als het gaat om hun wensen voor de perfecte bruiloft. Niet gek natuurlijk, want je wil dat het de meest perfecte dag van je leven wordt. Bruidsmeisjes worden dan ook weloverwogen uitgekozen en het is een hele eer om een bruidsmeisje te zijn op zo’n speciale dag. Deze bruid had dat principe alleen niet zo goed begrepen en pakt het heel erg knullig aan. 

De zus van de bruid had een bericht geplaatst op forum Reddit waarin ze schande spreekt van haar zus. In plaats van de belangrijkste mensen uit kiezen, wil de toekomstige bruid de vrouwen tegen elkaar op laten bieden. De hoogste bieders krijgen de positie van bruidsmeisje.

“Mijn zus is nogal oppervlakkig en gaat voornamelijk om met rijke mensen, of eigenlijk alleen met mensen uit rijke families, aangezien de meeste van haar vriendinnen nooit een fatsoenlijke baan hebben gehad. Dus de meeste mensen met wie ze omgaat hebben wel genoeg geld voor zoiets. Maar ik weet dat ze haar verzoek ook heeft gestuurd naar een aantal oude schoolvriendinnetjes met wie ze amper contact heeft gehouden na school, en die ook nog eens uit een heel ander milieu komen. Mijn zus heeft gewoon geen idee hoe ongepast haar verzoek is”, vertelt de zus op Reddit.

Huwelijksfeest
De bruid wil het geld dan graag gebruiken voor het feest en de huwelijksreis. Met die bestemming is de zus het ook niet eens. “Mijn zus vertelde dat aangezien iedereen toch al gaat bieden, het geld net zo goed kan gaan naar een feest waar iedereen van kan genieten. Alsof ze iedereen een dienst bewijst met haar verzoek. Het slaat nergens op.” De moeder van de twee zou het wel eens zijn met de bizarre selectieprocedure. De zus weet ook nog niet of ze überhaupt naar de bruiloft wil gaan.

Wil je dit onthouden? Bewaar de handigste tips en weetjes op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Pexels