De Burger King komt met een nieuwe burger, wie gaat ‘m proberen?

Baconliefhebbers gaan dit leuk vinden!

Een lekkere hamburger is iets waar wij van tijd tot tijd -oké, misschien iets te vaak- onze tanden wel in willen zetten. Een lekkere burger, kaas, bacon, saus en een beetje sla voor het idee. De Burger King snapt onze liefde voor hamburgers en komt met een nieuwe variant: maak kennis met de Bacon King!

De naam zegt het al: er zit heel veel bacon op deze nieuwe burger.

Gigaburger

Fans van hamburgers zijn nog een beetje aan het bekomen van het fantastische nieuws dat McDonald’s met een gigaburger komt, maar de Burger King kan natuurlijk niet achterblijven. Ook deze fastfoodketen komt met een gigantische burger genaamd Double Steakhouse Bacon King en wij kunnen niet wachten om ‘m te proeven.

Double Steakhouse Bacon King

Had je al zin om de nieuwe burger te proeven? Dan krijg je helemaal zin om ‘m te verslinden wanneer je hoort wat erop zit. De Bacon Burger bevat twee quarter pounders en is voorzien van acht dikke plakken crispy bacon. Daarnaast wordt de burger nog even extra op smaak gebracht met gesmolten kaas, ketchup en mayonaise.

Calorieën

De Bacon King is niet alleen rijk aan bacon, maar ook aan calorieën. Het broodje bevat 1000 (!) calorieën, maar ach, wie gaat er naar de Burger King om gezond te eten? Ook bevat het broodje 59 gram vet. Een balansdag houden nadat je deze bam hebt gegeten, is dus niet zo’n slecht idee. Ook leuk om te vermelden: de burger is al verkrijgbaar! 

Lees ook: Dít is waarom je beter twee hamburgers in plaats van ééntje kunt bestellen bij McDonalds!

Dit recept bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Metro | Beeld: Burger King