BZV-deelneemster Sandra: ‘Ik ben blij dat Olke nu gelukkig is, dat verdient hij”

“Ik werd verrast en overvallen door Olke” 

Heel Boer Zoekt Vrouw-kijkend Nederland viel van de stoel toen deelneemster Sandra opeens toch niet zulke zoete gevoelens bleek te hebben voor boer Olke. In een interview legt ze uit hoe dat zit: “Ik werd verrast en overvallen door het plotselinge vertrek van Alberdien.”

In een interview op de officiële pagina van Boer Zoekt Vrouw deelt deelneemster Sandra hoe ze de laatste afleveringen van het populaire programma heeft ervaren. “Al die dagen in Texas ben ik er vol voor gegaan”, vertelt de blondine over het begin van de logeerweek.

Twijfel slaat toe
Een omslag kwam voor Sandra toen Olke wilde weten hoe snel de overgebleven deelneemsters naar Texas wilden verhuizen. “Die vraag beklemde me”, bekent ze. “Alberdien toonde voor het eerst twijfels, ik voelde dat zij toen misschien wel eerder zou gaan. Ik heb daarna nog een gesprek gehad met Yvon over dat ik minder spontaan was dan eerst. Ik heb uitgelegd waar mijn blokkade vandaan kwam. Ik wilde graag nog even onder vier ogen met Olke spreken, maar in de tussentijd kondigde Alberdien haar vertrek al aan.” 

Op het moment dat Alberdien de knoop had doorgehakt, had Sandra zich teruggetrokken op haar kamer. Dat haar ‘concurrente’ de boerderij ging verlaten, bracht Sandra van haar stuk. Iedereen kwam op dat moment naar binnen en kondigde aan dat de blondine was overgebleven. “Ik ben daardoor verrast en ook wel overvallen door Olke.”

Op citytrip met Olke 
Sandra ging samen met Olke op citytrip. Tijdens dit reisje zag je hoe Sandra eerst alleen aan de bar zat voordat Olke haar kwam vergezellen. Menig kijker vond dat Sandra zat te flirten aan de bar. “Ik zat gewoon te wachten tot hij kwam om te gaan eten”, verklaart ze. “Ik had niet zoveel tijd nodig op mijn hotelkamer, dus ik ging even naar de bar terwijl Olke in de hottub ging. Ik bestelde een kop thee en had een gesprek met een aantal mensen aan de bar. Ik was totaal niet aan het flirten.” 

Lees verder op de volgende pagina.


Pagina 1/2