Boer zoekt Vrouw-koppel Frank en Anita uit elkaar

Helaas mocht het toch niet zo zijn

In 2010 zag de fanatieke Boer zoekt Vrouw-kijker hoe de liefde tussen geitenboer Frank en Anita opbloeide op de boerderij. Het stel werd verliefd, begon een relatie en Anita trok zelfs bij Frank in. Helaas bleek de liefde toch geen stand te houden.

Na jaren samenzijn, zet het stel een punt achter de relatie.

Voorbij

Een maand geleden strandde de relatie van Frank en Anita. “We hebben geweldige jaren met elkaar gehad, maar merkten dat de koek een beetje op begon te raken”, zo laat boer Frank weten op de website van de KRO-NCRV. Wel wil hij erbij zeggen dat de twee beiden achter de beslissing staan en dat ze niet met ruzie uit elkaar zijn gegaan. “Gelukkig zijn we in goede harmonie uit elkaar. Anita is op zoek naar andere woonruimte en tot die tijd woont ze nog bij mij op de boerderij.”

Goed uit elkaar

Ook Anita benadrukt dat er geen drama bij de breuk komt kijken. “Er is absoluut geen ruzie, dus we kunnen op deze manier rustig aan het idee wennen dat we geen stel meer zijn. Toevallig loopt het ook samen met mijn zoektocht naar een andere baan als dierenarts. Alles verandert. Gelukkig kan ik wel positief naar het nieuwe jaar uitkijken.” Anita en Frank waren afgelopen zaterdag ook nog bij de afterparty van Boer zoekt Vrouw, voor hen beiden was dit een fijne manier om dat wat ze hadden af te sluiten.

Lees ook: Boer zoekt Vrouw-avontuur nog niet afgelopen voor Jaap

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: KRO NCRV | Beeld: Videostill