Boer zoekt Vrouw-kandidaat Erik heeft toch de liefde gevonden

Erik Boer zoekt Vrouw

Erik heeft sinds kort een relatie met springamazone Maxi

De liefde komt wanneer je het niet verwacht en dat gezegde lijkt ook op te gaan voor Erik. Tijdens het afgelopen seizoen van Boer zoekt Vrouw vond hij de liefde niet, maar midden in de coronacrisis vond de liefde hém wel.

Boer zoekt Vrouw

Tijdens het afgelopen seizoen van het liefdesprogramma zag de Boer zoekt Vrouw-kijker hoe de liefde maar niet opbloeide op de Tynaarloose boerderij van Annemiek. Zonder de liefde gevonden te hebben, verliet de briefschrijver het erf, maar uiteindelijk is het toch goed gekomen!

Overspoeld met aandacht

Na de BZV-uitzending waarin te zien was dat Erik de boerderij verliet, werd de ex-kandidaat overspoeld met berichten op social media. “Dat was echt bizar”, vertelt hij daarover op de website van het programma. En een van die berichten kwam van blondine Maxi.

Contact met Maxi

“Veel meiden gingen mij volgen op social media waarop ik af en toe wat post over paarden, daaronder had Maxi een reactie geplaatst.” Blijkbaar wekte de reactie van Maxi de belangstelling van Erik, want op zijn beurt ging hij haar ook volgen op Instagram. Nadat Maxi een foto van haar maaltijd op Instagram plaatste, begon het balletje te rollen. “Ik had gereageerd van: “Dat ziet er goed uit!”. Waarop zij reageerde van: “Misschien maak ik het ooit wel een keer voor jou.”

Eerste date

Zo gezegd… zo niet helemaal gedaan. Het was niet Maxi die achter de pannen ging staan voor Erik, maar juist Erik bereidde een maaltijd voor zijn date. De twee bleken een klik te hebben en sinds eind juni vormen de twee een stel. Net als Erik, heeft ook Maxi een passie voor paarden. “Ze heeft haar eigen stal en ze rijdt op een aardig hoog niveau mee. Ze is springamazone, dus dat sluit mooi aan.”

Bekijk hier een foto van het stel.

Lees ook: Boer zoekt vrouw-stel Steffi en Roel verwachten hun eerste kindje

Bron: KRO NRCV | Beeld: KRO NCRV, Linelle Deunk