Dolverliefde BZV-boer Marnix deelt leuk nieuws

Het gaat heel goed tussen Marnix en zijn vriendin Emmie

Marnix Knetemann (zoon van wielerkampioen Gerrie, red.) deed in 2018 mee aan Boer zoekt Vrouw. Aan dat avontuur hield hij geen vriendin over, maar in de reünie-aflevering van het programma was al te zien dat de ietwat stugge boer na de opnames toch de liefde had gevonden. Inmiddels is hij al een half jaar samen met zijn Emmie en de twee wonen sinds een paar weken zelfs samen!

”Dit hadden we veel eerder moeten doen”, glundert de boer.

Samenwonen

Het gaat heel goed tussen paardenfokker Marnix en zijn vriendin Emmie. De tortelduifjes wonen inmiddels al een aantal weken samen. ”We hebben het heel leuk samen. Hadden we al veel eerder moeten doen!”, lacht Marnix. ”Het heeft wel even geduurd, want Emmie woonde en werkte in België.” Zij heeft inmiddels haar baan opgezegd en zoekt nu naar werk in Nederland. Ondertussen helpt ze Marnix mee in het bedrijf.

Peper en zout

De twee kennen elkaar al heel lang uit het paardencircuit. Nadat Marnix tijdens Boer zoekt Vrouw zonder verliefde gevoelens terugkwam van de citytrip met Janneke, sloeg een poosje later de vonk over tussen Emmie en de paardenfokker. ”We zijn net een peper-en-zoutstel. Ik denk iets en Emmie zegt het. Het zit gewoon goed en dat is hetgeen waar ik naar op zoek was!”, aldus de Noord-Hollandse boer.

Hoekbank

Met de komst van Emmie heeft het huis van Marnix een flinke opknapbeurt gehad. ”Mensen denken dat het gestyled is door een tv-programma! We hebben een mooie combinatie gemaakt van mijn oude spul en Emmies nieuwe meubilair. En we hebben een hoekbank waar Michelle en Maarten jaloers op zouden zijn, haha!” Over de taakverdeling in huis, laat Marnix weten: ”Emmie is wat meer van het koken, ik meer van het opeten!”

Lees ook: André Hazes maakt einde aan familie-vete met Marco Borsato

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Boer zoekt Vrouw | Beeld: Beeldbank KRO-NRCV, fotograaf: Linelle Deunk