BzV-Steffi blikt terug op een veelbewogen jaar: ‘Ongelooflijk wat er in een jaar kan gebeuren’

In eerste instantie dacht Steffi geen enkele brief te krijgen, maar ze ontving er 49 

Elke Boer zoekt Vrouw-fan weet hoe het sprookje voor hengstenfokker Steffi afliep. Ze ontmoette Roel, haar prins op de witte hengst, tijdens de speeddates en aan het einde van de logeerweek bleken haar gevoelens voor hem wederzijds. Steffi, die toch wel onzeker aan het avontuur begon, blikt op Instagram terug op het afgelopen jaar.

Inmiddels hebben Steffi en Roel serieuze plannen om te gaan samenwonen. 

De brieven

Vanaf het eerste moment dat de Boer zoekt Vrouw-kijker vorig jaar kennis maakte met de lieve Steffi gunde iedereen haar een leuke man. Tig jonge mannen klommen in de pen en gisteren was het precies een jaar geleden dat de krullenbol de 49 brieven van de gegadigden ontving. En dat terwijl ze bang was dat niemand zou schrijven. Op haar Instagram blikt ze terug op dit moment.

Roel

“Vandaag exact een jaar geleden stond alles op de kop”, schreef ze gisteren op Instagram. “We zijn in de BzV-sneltrein gestapt. Ongelooflijk wat je in een jaar allemaal kan beleven.” In het jaar waar ze aan refereert ontmoette ze natuurlijk Roel. Hij was een van de kandidaten die een brief schreef en de twee zijn nog altijd stapelgek op elkaar. Zo gek zelfs dat ze in mei naar buiten brachten dat ze serieuze samenwoon-plannen hebben. “We zijn al her en daar aan het kijken”, liet Steffi toen weten aan NPO 2.

Lees ook: Even loeren: dit rijtjeshuis werd het meest bekeken op Funda

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram, RTL Boulevard | Beeld: KRO NCRV Linelle Deunk