Camila eet maar DRIE keer per week: “Tijdens zwangerschap voedde ik mijn baby met mijn liefde”

camila

Ze noemen hun ongewone dieet ‘food-free’

Akahi Ricardo (36) en zijn vrouw Camila Castello (34) zien er op het eerste gezicht uit als een gewoon getrouwd stel. Maar wie naar de eetgewoonten van dit stel kijkt, kan op z’n zachts gezegd stellen dat deze nogal… uniek zijn. Ze eten namelijk maar drie (!) keer per week!

Het stel noemt hun levensstijl ‘food-free’ en beweren dat ze enkel overleven door het eten van groentebouillon en fruit. En dit maar een paar keer per week. Akahi en Camila stellen dat ze zijn vergeten hoe het voelt om honger te hebben. Beiden geloven ze erin dat ze worden gevoed door ‘de energie die bestaat in het universum en in hunzelf’.

Zwangerschap
Het is door hun ongewone levensstijl moeilijk te bevatten dat dit stel twee kinderen heeft. Tijdens Camila’s zwangerschap zou ze slechts vijf keer vast voedsel hebben gegeten. “Mensen kunnen makkelijk zonder eten, zo lang ze maar verbonden zijn met de energie die bestaat”, verdedigt Camila haar dieet. “Tijdens mijn eerste zwangerschap at ik helemaal niets en leefde ik op het licht. Mijn bloedtesten tijdens mijn zwangerschappen waren onberispelijk en ik beviel van een gezond kindje. Ik wist dat mijn zoontje genoeg voeding haalde uit mijn liefde en at alleen tijdens sociale aangelegenheden.”

Eten
Akahi en Camila eten nu slechts tijdens sociale situaties of wanneer ze zin hebben in de smaak van fruit. De twee oefenen deze levensstijl inmiddels al een aantal jaar uit en Camila beweert dat het haar helpt om op gewicht te blijven en ze heeft geen last meer van ongesteldheidskwaaltjes. Het stel, die hun leefstijl ook wel ‘breatharianism’ noemen (een combinatie van de Engelse woorden ademen en vegetarisme, red.), geven zelfs cursussen in hun voedselvrije manier van leven.

Voedsel voor de kinderen
Het stel dringt hun levensstijl niet op aan de kinderen en staan hun kinderen toe om te eten wat ze maar willen. Van pizza tot ijs. “We zouden ze nooit willen veranderen en laten ze eten wat ze zelf maar willen. We willen dat ze alle smaken ontdekken en dat ze een gezonde relatie krijgen met eten.” Momenteel eet het koppel zelf slechts drie, hooguit vier keer per week.

Note: Zelf zijn we overtuigd dat de levensstijl van Camila en Akahi niet gezond is. We raden dan ook iedereen af om het zelf te proberen!

Bron: Daily Mail. Beeld: New Dog Media