Carlo Boszhard in ‘The Story Of My Life’; zo ziet hij er als 95-jarige eruit! Bizar!

Het was een emotionele aflevering

Gisteravond waren Carlo Boszhard en Herald Adolfs te gast in het programma The Story Of My Life, waarin de kandidaten door middel van heftige make-up steeds een aantal jaren ouder worden gemaakt. Het programma biedt de kandidaten een blik in de toekomst en dat grijpt Carlo Boszhard enorm aan. 

In het programma werd van Carlo Boszhard en Herald Adolfs oude mannetjes gemaakt.

The Story Of My Life
In het programma worden bekende Nederlandse stellen ouder gemaakt dan ze eigenlijk zijn om ze zo een blik in de toekomst te bieden. Ondertussen wordt er over het leven van de BN’ers gepraat. Gisteravond was het de beurt aan Carlo Boszhard en zijn vriend Herald Adolfs, die samenwerken aan de TV-Kantine. Wanneer het gesprek gaat over de liefde schiet Carlo vol en geeft hij aan nooit te hebben gedacht de ware liefde ooit nog te vinden.

Grote liefde
Carlo had de hoop op een grote liefde eigenlijk al opgegeven en had zich neergelegd bij het feit dat hij tevreden moest zijn met een vangnet van een grote vriendengroep. Totdat Herald op zijn pad kwam: “We zijn zo blij dat we elkaar hebben gevonden in deze moeilijke scène, iemand die écht van je ziel houdt.” Wanneer Linda aan Herald vraagt wat Carlo zo bijzonder maakt antwoordt hij: “Toen we verliefd raakten, zei Carlo dat hij een beetje bang was omdat ik nog nooit langere relaties had gehad. Praten is het allerbelangrijkste, zei hij.”

Dankbaar
“Ik heb van Carlo echt geleerd: spit it out. Hij leest mij heel goed, hij kaart het ook wel aan, maar ik heb ook echt geleerd om gewoon te zeggen wat er aan de hand is, als er iets is,” legt hij uit. Op dat moment schiet Carlo vol en volgt een grote huilbui. Wanneer beide mannen oud zijn gemaakt door de visagie (Carlo 95 en Herald 88) vraagt Linda of ze elkaar ergens voor willen bedanken. Carlo tegen Herald: “Dat je niet de story of my life bent maar de liefde of my life. En dat ik blij ben dat ik je ken en dat je me accepteert zoals ik ben.” Ook Herald wil wat tegen Carlo zeggen: “Ik vind dat heel erg moeilijk, jij bent daar beter in dan ik. Maar je weet dat het gevoel hetzelfde is en dat ik je heel dankbaar ben voor alle soort avonturen waarop je me mee hebt genomen. Zelfs Linda schiet vol, waarop Carlo antwoordt: “Herald is de liefde van mijn leven.”

Bron: RTLXL | Beeld: videostill