Carola Smit van BZN voor het eerst sinds 15 jaar weer op het podium

Carola Smit

En ze zingt nog steeds de sterren van de hemel!

De Volendamse popgroep BZN is al jaren uit elkaar, maar velen kunnen hun hits nog altijd meezingen. Carola Smit was jarenlang zangeres van BZN, maar na de breuk hebben we haar niet meer gezien. Tot gisteravond! Toen gaf Carola namelijk haar eerste televisieoptreden sinds vijftien jaar. 

Secret duet

Tijdens de eerste aflevering van een nieuw seizoen Secret Duets, duikt Carola Smit plotseling op. De zangeres, die eerst nog verstopt is, zingt een duet met Dave von Raven van The Kik. De bekende stem van Carola blijft echter niet lang geheim voor Dave en het panel, want die herkennen haar stemgeluid meteen. Samen zingen ze Everytime I Think Of You van The Babys.

Eerste televisieoptreden

Sinds BZN uit elkaar is, heeft Carola Smit niet meer opgetreden op televisie. Tot gisteravond dus! Een bijzonder moment, want het was voor de zangeres de eerste keer sinds vijftien jaar dat ze weer op een podium stond. Veel kijkers zullen dan ook met nostalgische gevoelens op de bank hebben gezeten. En we moeten toegeven, ze zingt nog steeds de sterren van de hemel!

BZN

BZN is sinds 2007 uit elkaar. Anny Schilder is de originele zangeres van de popgroep, maar in 1984 verving Carola Smit haar. Na afloop van het optreden zegt ze het heerlijk te vinden om na al die jaren weer op het podium te staan. “Net in de make-up voelde het wel heel fijn en ouderwets.” Presentator Jamai Loman noemt het een eer dat Carola te gast was, en is onder de indruk van haar stem. “Jouw stem klinkt nog steeds prachtig. Echt.”

Secret Duets is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL4 en terug te zien bij Videoland. 

Lees ook: Thomas Dekker vertelt openhartig over verslavingen en depressies

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress