Carole Middleton vertelt voor het eerst wat ze van schoonzoon prins William vindt

Caroline Middleton
Afgelopen weekend gaf Carole Middleton voor het eerst een interview

Wanneer je met de moeder van Kate Middleton babbelt, kun je het toch bijna niet laten om even te vragen wat ze van haar schoonzoon prins William vindt. Dit moet een medewerker van The Telegraph hebben gedacht toen ze met Carole Middleton sprak. In het interview met de Engelse krant vertelt ze voor het eerst over haar bevindingen over het koninklijke huis.

Carole deelt voor het eerst publiekelijk haar mening over schoonzoon William.

Interview

Carole Middleton heeft de lippen altijd stijf op elkaar gehouden wanneer het op haar dochter en diens echtgenoot aankwam. Ook toen haar dochter al een royalty was en ze moeder werd van de toekomstige koning van Engeland trad Carole niet naar buiten. Tot nu toe. Haar eigen bedrijf Party Pieces viert dit jaar haar 30-jarige jubileum en dit was voor Carole het moment om voor het allereerst een interview te geven.

Familie

Hoewel het interview werd gegeven ter ere van haar bedrijfsjubileum, lag de nadruk wel op haar familie. Carole vertelt dat ze vooral bang was dat haar familie uit elkaar zou vallen als Kate met een lid van het koningshuis zou trouwen, maar ze zijn gelukkig erg close gebleven en daar is de de 63-jarige dankbaar voor.

Schoonzoon

Familie staat voor Carole op de eerste plek: “Ze gaan altijd voor en dat zal altijd het geval zijn”, vertelt ze aan The Telegraph. Carole heeft een zoon en twee dochters. Kate Middleton en haar zus Pippa Middleton gaan beiden als getrouwd vrouw door het leven en Carole is erg blij voor ze. “Ik heb twee fantastische schoonzoons en ik hoop dat ik ooit ook een leuke schoondochter krijg.” Met haar laatste opmerking doelt ze op haar zoon James die momenteel net weer vrijgezel is.

Lees ook: 21x de schattigste foto’s van Kate Middleton en prins William met hun kinderen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: The Telegraph | Beeld: Videostill