Caroline laat van zich horen: ‘Ik was geen slaaf van de familie Meiland’

Er gaan geruchten over een ruzie tussen Caroline en de Meilandjes

De geruchtenmolen rondom de familie Meiland en Caroline draaide de afgelopen dagen weer op volle toeren. Er werd behoorlijk gespeculeerd over wat er nu precies is voorgevallen tussen de twee partijen. Was er sprake van ruzie? Is Caroline misschien slecht behandeld? De blondine hield haar lippen tot op heden stijf op elkaar, maar laat via Instagram nu eindelijk van zich horen.

Dit is er volgens Caroline werkelijk gebeurd.

Geruchten

Bijna iedereen heeft wel meegekregen dat Caroline van Eeden onlangs Chateau Marillaux verliet en terugkeerde naar Nederland. Ze had rust nodig en had bovendien erg veel last van haar heup. De blondine was tevens niet aanwezig bij het Gouden Televizier Ring Gala, waar Martien en zijn gezin er met de winst vandoor gingen. Sindsdien doen er allerlei geruchten de ronde over de relatie tussen Martien en Caroline.

Fabeltjes

“Ik hoor, lees en zie veel berichtjes om mij heen die doen vermoeden dat de familie Meiland mij vergeten is”, begint Caroline haar bericht op Instagram. “Dat ik een slaaf ben geweest van de familie of dat er geen contact meer zou zijn geweest. Ik wil nu eenmaal vanuit mijn hart met veel liefde zeggen dat dit allemaal fabeltjes zijn! Ik heb met heel veel plezier en liefde het afgelopen jaar meegebouwd aan Chateau Meiland, maar het werk was zwaar en ik miste mijn familie”, legt ze uit.

Rust

Caroline laat weten dat ze met elkaar hebben afgesproken om even rust te nemen. “Het is mijn keuze geweest om weg te gaan, terug naar mijn familie. Het is ontzettend lief hoe velen van jullie het voor mij op willen nemen, maar helaas is dit mooie gevoel gebaseerd op halve of onjuiste verhalen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik hoor, lees en zie veel berichtje om mij heen die doen vermoeden dat de familie Meiland mij vergeten is, dat ik een slaaf ben geweest van de familie of dat er geen contact meer zou zijn geweest. Ik wil nu eenmaal vanuit mijn hart met veel liefde zeggen dat dit allemaal fabeltjes zijn! Ik heb met heel veel plezier en liefde het afgelopen jaar meegebouwd aan chateau Meiland maar het werk was zwaar en ik miste mijn familie! We hebben samen afgesproken even rust te pakken. Het is mijn keuze geweest om weg te gaan, terug naar mijn familie. Het is ontzettend lief hoe velen van jullie het voor mij willen op te nemen maar helaas is dit mooie gevoel gebaseerd op halve of onjuiste verhalen. De enige juiste verhalen vind je op de officiële kanalen van mij en de familie ? . . . ? @liefleven . . . #carolinevaneeden #liefleven #liefzijn #dewaarheid #dankbaar

Een bericht gedeeld door Caroline (@caroline_van_eeden) op

Lees ook: Gemengde reacties op eerste aflevering ‘Cash or Trash’ met Martien Meiland

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill