Caroline van Eeden over haar gezondheid: ‘Media blazen burn-out op’

Naar eigen zeggen valt het met die burn-out wel mee

Caroline van Eeden, huisvriendin van de familie Meiland, is ongelooflijk trots op het feit dat Martien en zijn gezin eergisteren de Gouden Televizier-Ring in ontvangst mochten nemen. Tijdens het gala waarop de ring werd uitgereikt, werd meerdere keren gesproken over Caroline’s burn-out. Maar daar heeft de blondine zelf nog wel het een en ander over te zeggen.

Caroline doet op Instagram haar zegje.

Burn-out

Een paar weken geleden werd bekend dat Caroline zou kampen met een burn-out. Het zou tevens de reden zijn geweest van haar vertrek uit het chateau. Gisteren liet Caroline via Instagram echter weten dat er helemaal niet zoveel met haar aan de hand is. “Ik heb geen burn-out hoor! Heeft de media ZO groot gemaakt! Goed uitrusten en deze 14 dagen vakantie hebben mij weer aardig op de kaart gezet.”

 

Televizier-Ring Gala

Martien reageerde tijden het Gouden Televizier-Ring Gala op de vraag hoe het met Caroline ging. “Ze is lekker op vakantie geweest en we hopen dat het snel beter gaat met haar”, antwoordde hij toen. Caroline verliet vorige maand het Franse chateau van de familie Meiland omdat de werkzaamheden te zwaar voor haar werden en ze steeds meer last kreeg van haar heup.

Lees ook: Matthijs van Nieuwkerk draagt presentatie over in De Wereld Draait Door

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron:RTL Boulevard | Beeld: Videostill