Deze celeb is het vaakst gegoogeld in 2018

Grote kans dat jij haar ook hebt opgezocht

2018 zit er bijna op en dus worden er tal van overzichten gemaakt van het afgelopen jaar. Een van de dingen die Google uitzocht is welke celeb dit jaar het meest is gegoogeld. Niemand minder dan de kersverse hertogin Meghan Markle wist deze plek te bemachtigen.

De voormalig Suits-actrice werd het meest opgezocht.

Meghan Markle

Het was een jaar voor in de boeken voor de Britse royals. Zo werden prins William en Kate Middleton voor de derde keer ouders op 23 april 2018, stapte prins Harry in het huwelijksbootje met Meghan Markle en gaf prinses Eugenie haar Jack eindelijk het jawoord. Hoewel al deze momenten bijzonder waren, stak de bruiloft van Meghan Markle en prins Harry er met kop en schouders bovenuit. Tevens ging het nieuws dat Meghan in verwachting is van hun eerste kindje viraal. Niet zo gek dat de hertogin van Sussex zich de meest gegoogelde persoon van 2018 mag noemen.

Top 10

Meghan pronkt op nummer één van de top 10 van meest gegoogelde celebs, maar haar echtgenoot Harry is nergens te bekennen in de top 10. Bekijk hieronder welke beroemdheden in 2018 het meest werden gezocht.

10. Cardi B.

9. Stormy Daniels

8. Hailey Baldwin

7. Brett Kavanaugh

6. Jair Bolsano

5. Khloé Kardashian

4. Logan Paul

3. Sylvester Stallone

2. Demi Lovato

1. Meghan Markle

Lees ook: Deze kersttraditie geeft prins Harry op voor Meghan Markle

Wil jij dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Pexels