Verdrietig nieuws voor Céline Dion: ze kampt al een jaar met infectie

Hopelijk gaat het snel beter met Céline

Een flinke tegenslag voor Céline Dion. De wereldbekende zangeres kampt al meer dan een jaar (!) met een flinke oorinfectie. De infectie is zo heftig dat ze haar optredens in Las Vegas voor maart en april heeft afgezegd. De oorinfectie gaat gepaard met gehoorproblemen, waardoor ze zichzelf niet kan horen zingen.

De zangeres vindt het heel vervelend voor haar fans.

Spijt

De zangeres probeerde de pijn die ze had te verminderen met medicijnen. Het mocht helaas niet baten. De 49-jarige zal een operatie moeten ondergaan om het probleem te verhelpen. De blondine vindt het heel vervelend. Niet alleen voor haarzelf, maar ook voor haar gedupeerde fans. “Het geluk staat niet aan mijn kant. Ik heb zo uitgekeken naar deze shows en dan gebeurt dit. Ik kan het niet geloven! Mijn excuses aan alle mensen die kaarten voor mijn show hebben gekocht en naar Vegas wilden afreizen. Ik snap als geen ander hoe teleurstellend deze mededeling is en het spijt me oprecht”, aldus Céline in een statement.

Eerdere afzeggingen

Het is niet de eerste keer dat de zangeres een optreden moet afzeggen. Aan het begin van dit jaar zegde Grammy-winnares ook al enkele shows af in verband met een zware griep.

Wij hopen dat Céline er snel bovenop zal zijn!

Lees ook: Zó ziet de tweeling van Céline Dion er nu uit! Wat een leuke jochies

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill