Fans van Céline Dion maken zich zorgen om vermagerde uiterlijk

Céline Dion
Volgens fans is Céline nu echt te mager

Afgelopen week was zangeres Céline Dion aanwezig bij Paris Fashion Week in de Franse hoofdstad Parijs. Ze schitterde in een prachtige jurk, maar de ogen van vele fans waren niet gericht op Célines kleding, maar op haar ogenschijnlijk vermagerde figuur. Op social media spreken zij hun zorgen uit. 

Op social media uiten fans hun zorgen over de Canadese zangeres.

Mager

De 50-jarige bezocht onlangs de show van de Parijse ontwerper Alexandre Vauthier tijdens de Paris Fashion Week. Ze mocht samen met een aantal danseressen, met wie de zangeres bevriend is, op de eerste rij plaatsnemen. Hoewel het om de show van Vathier ging, hadden veel fans voornamelijk oog voor Celine. En over een ding waren de fans van de ‘My heart will go on’-zangeres het eens: Céline is erg mager. De zangeres is nooit dik geweest, maar de liefhebbers van de zangeres vinden dat de 50-jarige nu wel erg mager oogt.

Zorgen

Het is niet de eerst keer dat fans hun zorgen uiten over Célines voorkomen. De zangeres is actief op Instagram en met regelmaat worden er reacties onder haar foto’s geplaatst dat ze er erg mager uitziet. De ene keer zit er een gemene opmerking tussen, maar veel fans maken zich oprecht zorgen om de zangeres. “Mooie foto, maar je bent wel erg mager”, en “Prachtig, maar veel te dun”, zijn enkele reacties onder verscheidene foto’s van Céline.

Céline heeft nog geen reactie gegeven op het commentaar dat ze te dun zou zijn.

Lees ook: Zó ziet de tweeling van Céline Dion er nu uit! Wat een leuke jochies

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Instagram Céline Dion, HLN | Beeld: Videostill