Center Parcs-bezoekers doen een bijzondere ontdekking in hun vakantiehuisje

Gezin doet nare ontdekking in Center Parcs-huisje

Nog even en het is weer zomervakantie. Sommige mensen trekken naar verre oorden, maar vooral gezinnen met kinderen zoeken het vaak dichter bij huis. Daarom zitten ook veel Center Parcs-huisjes in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk vol. Zo trok ook het gezin van Martijn Kamp eropuit naar Center Parcs. Helaas deden ze daar niet zo’n prettige ontdekking.

Center Parcs

Een paar nachtjes vertoeven in een Center Parcs vakantiehuisje is vaak een hele leuke ervaring. De parken zijn altijd erg luxe en de huisjes zijn netjes en mooi ingericht. Vooral gezinnen met kinderen kiezen er vaak voor, omdat er zulke mooie zwembaden bij zitten. Je kunt nu een gratis verblijf winnen bij Center Parcs, als je na het lezen van dit bericht nog durft…

Enge ontdekking

Maar wanneer je een huisje binnenwandelt en een onaangename verrassing aantreft, vergaat je het lachen snel. Martijn Kamp en zijn gezin troffen zo’n onaangename verrassing aan. Het ging overigens niet om één verrassing, maar om meerdere… Niet één, maar wel meer dan vijftig spinnen lachten hem en zijn gezinnetje tegemoet.

Lief gezinnetje
“Center Parcs blijft ons toch elke keer weer verrassen!!”, schrijft Martijn Kamp op Facebook. “Lopen buiten de eekhoorns, worden we binnen warm verrast door dit lieve gezinnetje!! Zeer leerzaam voor de kinderen, echter nu is de vraag, waar is pappa? Want moeders houdt de wacht…”

Het bericht van Martijn werd al duizenden keren geliked en velen laten en reactie achter onder de post en het kiekje. Sommigen reageren dat ze dan meteen waren weggeweest en anderen grappen dat het park dan ‘te klein was geweest’. Center Parcs heeft persoonlijk contact opgenomen met Martijn om een oplossing te vinden voor het probleem. Gelukkig kon Martijn er wel om lachen.

Wil je een gratis verblijf bij Center Parcs winnen? Doe dan hier mee met de wedstrijd.

Lees ook: Bezoekers Safaripark Beekse Bergen bijna aangevallen door jachtluipaard

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!