Chantal Bles deelt fantastisch nieuws: ‘We zijn de meest blije ouders ter wereld’

Gisteren was een bijzondere dag voor het stel

Fantastisch nieuws voor Chantal Bles en haar man Robert Doornbos. Zij kregen gisteren te horen dat hun dochtertje Jada officieel schoon is verklaard. Bij het drie-jarige meisje werd vorig jaar een grote tumor ontdekt en de kleine moest meerdere operaties ondergaan. Met de genezing van Jada komt er een einde aan een moeilijke periode voor het jonge gezin. Via Instagram deelt de trotse vader een foto van zijn kleine meid. ”We voelen ons gezegend en zijn de meest blije ouders van de hele wereld”, schrijft Robert bij het plaatje.

Het was een enorm zwaar jaar voor het jonge gezin.

Schoon

Na een jaar in angst te hebben geleefd, lacht het leven Chantal Bles en haar man Robert Doornbos weer toe. Hun drie-jarige dochtertje Jada, bij wie vorig jaar een grote tumor werd ontdekt, is gisteren helemaal schoon verklaard. Dit delen de blije ouders via Instagram. ”Een speciale dag. Dank aan het Prinses Maxima Centrum voor alle steun. Jada is officieel schoon en gezond”, schrijft Robert bij een foto van zijn meisje. ”We voelen ons gezegend en zijn de meest blije ouders van de wereld.”

Houd hoop

Ook Chantal brengt haar Instagram-volgers op de hoogte van het blijde nieuws. Ze deelt een video waarin te zien is hoe de hele familie samen is gekomen om het leven van Jada te vieren, te proosten en taart te eten. ”Er zijn geen woorden te vinden om het gevoel te omschrijven wat wij vandaag hebben gevoeld. Van angsten naar hoop naar intens gelukkig! Wat zijn wij geweldig bijgestaan door alle specialisten en vrijwilligers in het Prinses Maxima Centrum. Voor alle lieve ouders en families die in een soortgelijke situatie zitten: Houd hoop en houd vol.”

Vechtertje

De familie is het afgelopen jaar door een moeilijk tijd gegaan. Bij dochtertje Jada werd kanker geconstateerd en het kleine vechtertje heeft daardoor meerdere operaties moeten ondergaan. Het gezin leefde tussen hoop en vrees en kwam in een ware achtbaan terecht. Op dat moment was Chantal ook nog eens zwanger van hun zoontje Josh, die in juli 2018 ter wereld kwam.

Lees ook: Prins William en Kate ontmoeten hun neefje Archie voor de eerste keer

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Edwin Janssen