Chantal Bles draagt zorg voor kinderen vaker alleen

Wat een bikkel

Styliste Chantal Bles maakte begin mei bekend dat haar dochtertje Jada ernstig ziek is. Het meisje bleek een tumor met uitzaaiingen te hebben en heeft nog een lange weg te gaan. Hoewel Jada al vele chemo’s en bestralingen heeft doorstaan, heeft ze er nog steeds een aantal te gaan. Voor Chantal is het een heftige tijd. Want ze moet zorgen voor haar zieke dochtertje en voor haar pasgeboren kindje, terwijl haar man niet meer bij haar woont.

De twee hebben een lange afstandsrelatie.

Lange afstandsrelatie

Robert Doornbos vertelt aan weekblad Story dat hij en Chantal momenteel een lange afstandsrelatie hebben. “Ik woon in Monaco, Chantal zit met de kinderen in Nederland. We hebben een lange afstandsrelatie”, vertelt hij. Omdat Jade erg ziek is, is Robert wel vaker in Nederland dan normaal.

Tumor

Jada heeft een tumor in haar nieren met uitzaaiingen naar haar longen en lever. Chantal liet al eens op Instagram weten dat haar dochter nog veel te wachten staat. Zo had de kleine nog veel chemo’s en bestralingen te gaan. Robert vertelt nu dat de laatste chemokuur eind januari staat gepland. “We zetten onze schouders eronder, samen staan we sterk. Meer kunnen we niet doen”, vertelt de voormalig Formule 1-coureur.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

? L I F E ?#jadamylena #samensterk ?? @chantalbles

Een bericht gedeeld door RobertDoornbos (@robertdoornbos) op

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram Chantal Bles