Chantal Janzen deelt eerlijk bedkiekje en lief berichtje van haar man

chantal janzen

De presentatrice deed nog even een schoonheidsslaapje voor het Gouden Televizier-Ring Gala vanavond

Chantal Janzen gaat een eerlijke foto zo nu en dan niet uit de weg op haar Instagram. En dat kunnen haar volgers wel waarderen. Vandaag is een spannende dag voor de presentatrice. Ze is namelijk genomineerd voor de Zilveren Ster Vrouw. Daar moet een heerlijk schoonheidsslaapje aan vooraf gaan, natuurlijk. 

Schoonheidsslaapje

Haar man, Marco Geeratz, legde het schoonheidsslaapje op beeldige wijze vast en stuurde het kiekje naar Chantal. Die is de beroerdste niet en deelde de foto met haar 1,6 miljoen volgers op Instagram. “Deze foto kreeg ik vanochtend vroeg van m’n man”, begint ze het bericht.

Lief berichtje

Daarbij had Marco nog wel een heel lief berichtje voor zijn Chantal. “Zo vind ik je ’t leukst. Zo lag je erbij toen ik ging. Kam je alleen wel nog even je haar voor vanavond? Verder niks meer aan doen. ‘N prijs is mooi, genomineerd zijn is mooi, maar ons leven daarbuiten is het allermooist. We zijn trots op jou en houden van jou.” Awww, dat is toch wel heel erg lief.

Bedankje

“Van je familie moet je ‘t hebben. Maar écht hoor”, schrijft de blondine onder het bericht. Vervolgens richt ze zich tot de fans die op haar gestemd hebben voor de Televizierring. “En lieve allemaal: alvast dank beste stemmers, door jullie mag ik daar vanavond in Carré zitten tussen die geweldige leuke sterke vrouwen Eva Jinek en Miljuschka Witzenhausen. Omdat jullie op me gestemd hebben. En dat waardeer ik erg en vind ik ongelofelijk lief.”

Bekijk het eerlijke bedkiekje hieronder:

Lees ook: Chantal Janzen minder ambitieus door coronacrisis: ‘Het is maar een baan’

Bron: Instagram Chantal Janzen | Beeld: Videostill YouTube