Fantastisch nieuws: Chantal Janzen is bevallen


Wij wensen het gezin veel geluk!

In huize Janzen is het tijd om beschuit met muisjes tevoorschijn te halen. Chantal Janzen is namelijk bevallen. Het heuglijke nieuws deelde de blondine op haar Instagrampagina inclusief kiekje van haar pasgeboren zoon.

Gefeliciteerd, Chantal!

Babyspecial

Een maand geleden straalde Chantal Janzen met haar babybuik én haar zoontje James op de cover van de &C baby special. De buik van Chantal zal nu al wat platter zijn dan toen, want inmiddels is de blonde schone bevallen van haar tweede zoontje. Op Instagram onthult de actrice en presentatrice dat haar tweede zoontje gisteren, op 29 maart 2018, is geboren.

Naam

De 39-jarige moeder deelt een kiekje van haar pasgeboren zoon. Veel onthult de foto niet van het uiterlijk van haar kindje, maar op de foto zien we een baby in een snoezig pakje. Wél onthult Chantal de naam van haar zoontje: Bobby. “And then there was Bobby”, schrijft ze bij de foto.

Kinderen

Het is voor zowel Chantal als haar man Marco niet de eerste keer dat ze ouders worden. Samen heeft het stel ook al een zoon James (9) en uit een eerder huwelijk heeft Marco ook nog drie kinderen. Wij wensen het stel heel veel geluk samen met hun gezinsuitbreiding!

And then there was Bobby? 29•03•2018

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Show, Instagram | Beeld: Instagram, Hollandse Hoogte