Chantal Janzen aan de slag als jurylid in Duitse versie Holland’s Got Talent

Chantal Janzen jurylid

De presentatrice zoekt het over de grens

Ilse DeLange is niet de enige Nederlandse blondine die binnenkort op de Duitse televisie verschijnt. Ook Chantal Janzen gaat aan de slag als jurylid in Duitsland. Op Instagram maakt de presentatrice bekend dat ze te zien zal zijn in Das Supertalent, de Duitse versie van Holland’s Got Talent.

Das Supertalent

“Lieve mensen, ik vind het een ongelofelijk grote eer dat ik gevraagd ben door RTL Deutschland om dit najaar voor hun zender plaats te nemen in de jury van de Duitse versie van Holland’s Got Talent: Das Supertalent!”, schrijft Chantal op Instagram. “Ik verheug me er ontzettend op om al het talent daar op het podium te zien.”

Opfriscursus Duits

Wel moet Chantal naar eigen zeggen nog even werken aan haar Duits. “Dus nonnen in Vught: here I come again, maar nu voor een Duitse opfriscursus”, verwijst ze naar de Engelse les die ze daar kreeg voor de presentatie van het Eurovisie Songfestival.

Ervaring in Duitsland

Met de presentatie van dit Eurovisie Songfestival heeft Chantal ongetwijfeld veel indruk gemaakt op onze oosterburen. Toch kennen de Duitsers haar niet alleen van het liedjesfestijn. In 2015 en 2016 presenteerde ze namelijk al de Duitse versie van The Voice Kids en nam ze plaats achter de jurytafel van Superkids – Die grössten kleinen Talente der Welt.

Lees ook: Even loeren: zo zien de kinderen van Chantal Janzen eruit

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress