Chantal Janzen openhartig over haar samengestelde gezin van zeven personen

Chantal Janzen Marco

De RTL 4-presentatrice geeft toe dat het niet altijd makkelijk was

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Toch gaat het leven in een (groot) samengesteld gezin niet altijd over rozen. Chantal Janzen kan dit beamen. Haar samengestelde gezin bestaat uit zeven personen. De presentatrice vertelt openhartig dolgelukkig met elkaar te zijn, maar dat dat niet altijd vanzelfsprekend was.

Etentje met grote liefdes

Chantal ging onlangs uit eten met haar man Marco en zoon James. Ze plaatste een kiekje van hun gezellige avondje uit op Instagram en greep de gelegenheid aan om openhartig over haar samengestelde gezin te praten. “Uit eten met twee van mijn zes grote liefdes. Zes?! ‘How did that happen?’, denk ik weleens”, schrijft de 41-jarige blondine in de caption op Instagram.

Even wennen

Chantal vervolgt dat ze op haar 26e de bonusmoeder werd van drie kinderen. Voor de RTL-presentatrice was dat behoorlijk wennen, omdat ze zelf uit een gezin kwam met één broer. In de afgelopen jaren kwam de actrice erachter dat je met z’n allen keihard moet werken voor een samengesteld gezin. Alleen zo kan je groeien als familie. “En dat hebben we gedaan. Samen met mijn eerste grote liefde. En nu zijn we zelfs ‘vergroeid.’ Hoe pittig het soms ook was.”

Zes grote liefdes

“Nu mis ik die andere snuiters zelfs als we ergens ‘maar met z’n vieren’ zijn.” Chantal schrijft dat ze dit keer met ‘de driehoek’ uit eten was. “Sjaak de Sloper lag al te slapen.” Even tijd doorbrengen met hun zoon James was voor Chantal en Marco hartstikke fijn. “Even tijd samen, met hem alleen.” Toch kunnen ze de de ontbrekende gezinsleden niet zomaar vergeten. “Maar waar hebben we het voornamelijk over tijdens het eten? Hoeveel zin we hebben in weer eens een vakantie met z’n zevenen.”

View this post on Instagram

Uit eten met 2 van mn 6 grote liefdes. 6?!? ‘How did that happen?’ denk ik wel eens. Als kind uit een gezin met 1 broer was zo’n grote familie op mn 26e met 3 bonuskinderen best even wennen. In de afgelopen jaren weet je e?e?n ding zeker: een samengesteld gezin moet groeien, daar moet je hard voor werken, met zn allen. En dat hebben we gedaan. Samen met mn 1e grote liefde. En nu zijn we zelfs ‘vergroeid’. Hoe pittig t soms ook was. Nu mis ik die andere snuiters zelfs als we ergens ‘maar met zn 4en’ zijn. Maar hier waren we dus even met ‘de driehoek’, Sjaak de Sloper lag al te slapen. Zo fijn en gezellig altijd met onze allerliefste James. Even tijd samen, met hem alleen. Maar waar hebben we het voornamelijk over tijdens t eten? Hoeveel zin we hebben in weer eens een vakantie met zn zevenen.?? #allerbelangrijkste

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on

In den beginne

In de puberteit leert Chantal haar grote liefde Marco Geeratz al kennen via haar oudere broer Roger. De twee komen elkaar per toeval in 2006 tegen in Amsterdam. De twee beginnen te daten, maar vertellen dit eerst nog niet aan vrienden en familie. Al snel sloeg de vonk over. In een interview met JAN gaf Chantal toe dat ze het in het begin wel lastig vond dat Marco al kinderen had. “Het gebeurt door mijn werk zelden dat ik een weekend vrij ben en als ik dat dan eens was, wilde ík naast hem op de bank zitten. Maar zijn kinderen natuurlijk ook.” Chantal sloot de kinderen van Marco echter al snel in haar hart.

Blije familie

Marco en Chantal stapten in 2014 in het huwelijksbootje. Uit een eerdere relatie had Marco al dochters Esmée en Isa en zoon Zion. Chantal en Marco krijgen samen twee zoons: James en Bobby.

Lees ook: Hoogzwangere Katja Schuurman deelt stralende familiefoto

Bron: Instagram Chantal Janzen | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Robin Utrecht

Array