Chantal Janzen drijft de spot met RTL op hilarische wijze


Op Instagram deelde Chantal Janzen twee hilarische video’s over de overstap van veel BN’ers naar SBS6

Het is je vast niet ontgaan dat meerdere bekende Nederlanders de overstap hebben gemaakt van RTL naar SBS6. Eerder maakte presentatrice Wendy van Dijk bekend dat ze de overstap maakt van RTL naar Talpa. Niet veel later volgde ook Linda de Mol, die ook een contract tekende bij haar broer voor Talpa. Voor Chantal Janzen was dit het perfecte moment en steekt ze de draak met RTL.

‘Mama moet ineens Miljoenenjacht doen.’

Linda de Mol en Wendy van Dijk

Nu twee grote sterren het podium bij RTL verlaten, zal Chantal Janzen het vast een stuk drukker krijgen bij RTL. Want ja, wie gaat al die grote shows presenteren op de buis? Het groeit Chantal allemaal een beetje boven het hoofd en dat betekent dat haar zoontje James (9) moet smeken om wat aandacht te krijgen van zijn moeder. Dit laat ze op een hilarische manier zien in twee video’s die de blondine gisteren op Instagram deelde.

Tweedelige video

De tweedelige video ‘De dag die je wist dat zou komen’, laat Chantal zien dat ze aan het ‘bellen’ is met haar RTL-baas, Sven Sauvé. Haar zoontje James komt ondertussen naar haar toe en vraagt haar wanneer ze zijn verjaardag gaan vieren. “Nee, sorry lieverd, mama moet ineens Miljoenenjacht doen. En morgen The Voice. Overmorgen Oh, Wat Een Jaar, en daarna Weet Ik Veel?”, zo zegt ze tegen James. En dan heeft ze er ook nog haar eigen programma’s bij als Chantal Blijft Slapen en Dancing with the Stars.

‘Altijd blijven lachen!’

Dan vraagt James of hij dan wel een extra groot cadeau voor zijn verjaardag krijgt. Chantal laat haar zoon weten dat ‘mama niet automatisch het salaris overneemt’. “Dus nee, niet een extra groot cadeau. Liefje, nu geen schuldgevoel aanpraten.” Vervolgens brengt ze op een komische wijze de lage kijkcijfers van RTL Late Night naar voren. “We gaan met alle kindjes van de klas naar RTL Late Night. Als alle papa’s en mama’s kijken, hebben ze zo weer 60 kijkers meer. Want that’s the spirit bij RTL 4. Altijd blijven lachen!”

Chantal Janzen

In realiteit hoeft Chantal Janzen natuurlijk niet direct haar hele agenda te blokken. De tv-programma’s Miljoenenjacht en Ik Hou van Holland gaan met Linda de Mol mee naar Talpa. Op dit moment zijn er nog onderhandelingen gaande over de RTL-programma’s The Voice, Oh Wat Een Jaar en Weet Ik Veel?. Bekijk hieronder de twee hilarische video’s van Chantal Janzen die werden opgenomen door haar man Marco. De video’s werden in twee uur tijd al bijna 500.00 keer bekeken.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De dag die je wist dat zou komen. Deel 1 #deel2involgendepost

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De dag die je wist dat zou komen. Deel 2 #deel1invorigepost

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Lees ook: Zo ziet de broer van Ferry Doedens eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: AD, Instagram Chantal Janzen | Beeld: videostill