Chantal Janzen wil tv-carrière op lager pitje zetten

Chantal Janzen

De presentatrice denkt erover om een stapje terug te doen

Chantal Janzen (40) is vanaf vanavond weer op de buis te zien met haar nieuwe programma Chantal’s Pyjama Party, de opvolger van haar grote succes Chantal Blijft Slapen. Hoewel de blondine regelmatig verschijnt in diverse tv-shows en haar carrière als een speer gaat, vertelt ze aan RTL Boulevard dat ze misschien wel een stapje terug wil doen.

De presentatrice overweegt een andere stap in haar carrière.

Theater

Chantal laat aan RTL Boulevard weten dat haar andere grote liefde weer lonkt: het theater. ”Ik zit voor het eerst weer met mensen om de tafel over dat ik weer het theater in zou willen. Dat is wel echt vijf jaar geleden. Het theater is waar ik vandaan kom en dat begon ik nu wel weer te missen.” De blondine vindt het niet ondenkbaar dat ze haar presenteerwerk voorlopig op een lager pitje zou zetten, om na jaren weer het theater in te duiken.

Musicalster

We kennen Chantal inmiddels al jaren van tv, maar voordat ze op de buis verscheen was ze een grote musicalster. Ze had bijrollen in verschillende grote musicals, maar brak echt door bij het grote publiek dankzij haar hoofdrol in Beauty and the Beast. Van het een kwam het ander en al gauw had ze hoofdrollen in grote musicals als Tarzan, Wicked en Hij Gelooft in Mij te pakken. Er werd zelfs een musical speciaal rondom Chantal geschreven: Petticoat. Wat denk jij, kunnen we haar binnenkort weer opnieuw in het theater bewonderen?

RTL

De RTL-ster is inmiddels niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Op RTL presenteert ze onder andere Holland’s Got Talent en Dance Dance Dance. Nu mag ze dus ook haar nieuwe programma, Chantal’s Pyjama Party, aan dit rijtje toevoegen. Naast haar tv-klussen timmert Chantal ook hard aan de weg met haar magazine en online platform &C. 

Lees ook: Hilarisch: Martien Meiland steelt de show in Ranking the Stars

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Anneke Janssen